Monday, December 28, 2009

Pole shift in aantocht.. ( grenswetenschap) www.ge-di-christi-re.com.. pole shift.. 10=0....




Magnetisme aardkern verandert

28-12-2009 |

We hadden het u medio 2008 reeds gemeld, maar nu dringt het ook door tot de mainstream media: de kern van onze aarde vertoont raar gedrag en trekt de magnetische noordpool met zich mee. Nog steeds, want we hebben dit al zo'n 2 jaar onder de loep. Nieuw onderzoek van het Institut de Physique du Globe de Paris in Frankrijk heeft de vermoedens bevestigd...



De aardkern bevindt zich te diep om rechtstreeks te onderzoeken, maar door het controleren van de locatie van de magnetische polen, zowel van op aarde als vanuit de ruimte, kan men indirect al veel over het gedrag afleiden. Volgens een rapport in National Geographic News zouden de nieuwe data suggereren dat er in een bepaalde regio aan de oppervlakte van de aardkern een zeer snelle verandering van het magnetisme plaatsvindt. Die zou gecreƫerd zijn door een mysterieuze 'pluim' van magnetisme die van dieper uit de kern komt.

Wat de gevolgen voor de aarde zijn is vooralsnog onduidelijk. Voor padvinders die nog een kompas gebruiken, wordt het steeds nijpender. Een kompas wijst namelijk niet naar de geografische noordpool, de Noordpool dus, maar wel naar de magnetische noordpool. Die ligt nu bij het Canadese eiland Ellesmere.
Meer ernstig zijn de onderzeese vulkaanuitbarstingen. Onderzoeken zijn er nog niet helemaal over uit, maar de kans is zeer groot dat onderzeese vulkaanuitbarstingen dichtbij de Noordpool direct in verband staan met de sneller verschuivende magnetische noordpool en de zich mysterieus gedragende aardkern.


(Noordpool op dreef)

Hoewel de schoolboeken doen lijken alsof we de structuur van onze planeet helemaal kennen, bestaat de wetenschap erover slechts uit theorie. We kunnen de aardkern namelijk niet bezoeken, zo simpel is het. Vooralsnog neemt men aan dat de aardkern werkt als een soort dynamo. Doordat de kern bestaat uit een vaste binnenkern en een vloeibare mantel eromheen, wordt er een magnetisch veld opgewekt. De nieuwe onderzoeken lijken deze theorie te bevestigen.

De onderzoekers geloven niet dat de magnetische noordpool echt in Rusland zal uitkomen. Al geven ze ook aan dat het gedrag momenteel totaal niet te voorspellen is. Ook de reden van de hedendaagse versnelling van de verschuiving van de magnetische noordpool is niet bekend. Wij vermoeden al een hele tijd dat de zon - die eveneens al een paar jaar raar gedrag vertoont - er iets mee te maken heeft.

Berichtbron grenswetenschap.

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
bericht embassadorion group;

Ook wij steunen het gegeven dat het jaar 2010 het jaar zal worden van de shift.. de gebeurtenissen in de natuur geven overduidelijk de tijd weer van het wisselen van de polen.

we hebben een grote fout gemaakt in berekenen van de data van de shift, de shift volgens theorie van Einstein zal plaatsvinden in het jaar 0. in de latijnse versie van de tellingen is de volgorde namelijk deze. 0123456789 0 en geen 10... dus volgens de maya inca farao en azteken zowel Einstein versies zou het jaar 2010 als jaar nul moeten worden gezien..

Ook Nostradames heeft deze voorspellingen weerlegd.

We zijn nu volop bezig deze bevindingen uit te zoeken en houden u op de hoogte.. 2012 is geen 2012.. het betreft het jaar 0.....

Nogmaals betreft het jaar nul een wedergeboorte..

Vriendelijke groet,

Embassadorion group