Sunday, November 22, 2009

watervallen ontstaan door aardverschuivingen....


Wel eens goed bij nagedacht dat juist het groeien van onze aardkost zorgt voor het ontstaan van veel watervallen...

Doordat de aarde groter en groter is geworden door de loop der evolutie heen worden aardkosten uit elkaar getrokken en werden vroegere normale rivierlopen opeens schitterende watervallen.

Op veel plaatsen op aarde ziet men overduidelijk immens diepe kloven met schitterende watervallen welke ontstaan zijn doordat onze aardkost diverse malen uit elkaar is getrokken door continentale en tectonische plaatverschuivingen.

Als je op deze manier naar onze aarde kijkt merk je snel op dat veel wetenschappelijke theorien welke feiten worden genoemd niet zijn berust op ware feiten zoals het groeien van onze aarde volgens de Nautilusvisie..

Dit ontstaan van watervallen gaat natuurlijk niet overal op als we kijken naar gebergte,s waar ook watervallen naar beneden storten, daar zijn ze veelal ontstaan door overvloedige regenval welke jarenlang vaak diepe geulen hebben gecreerd in diepe rotskammen.

Als men op een andere manier naar bijvoorbeeld watervallen kijkt dan ontdekt men snel dat tectonische en continentale aardplaatverschuiving veelal de oorzaak is van het ontstaan van watervallen. Doordat de loop van de oude rivier word doorbroken doordat een diepe kloof is ontstaan door aardverschuivingen is de waterval gecreerd.

Op deze manier wel eens nagedacht dat dan UITERAARD de grondlagen te zien zijn van duizenden jaren evolutie....??