Wednesday, November 19, 2008

Wat we zien is dat wel hetgeen we krijgen...???
Wel eens bij nagedacht dat datgeen we zien niet altijd hetgeen is wat we krijgen of kunnen waarnemen...
We zien een aarde vol met leven maar vergeten een inside die vloeiend en kokend heet is... zou deze planeet wel eens geheel hol van binnen kunnen zijn...?

Planeten die hol zijn en van binnenuit vol leven zit, een aarde geschapen in zwart wit materie maar door toevoeging van een kleurenspectrum is de kleur zichtbaar omgezet in slechts ons menselijk bewustzijn.
Zouden WIJ de kleuren niet omzetten in zogenaamde "grafische bestanden" waarmee ons bewustzijn verder groeit..

Als we de opbouw van planeten nader gaan bekijken zien we overduidelijk eem match dat deze hol kunnen zijn.

De theorie dat ze hol zijn valt echter niet te bewijzen uiteraard althans NOG niet maar alswe kijken naar de opbouw van onze planeten zien we toch een overduidelijk zeer grote kans dat niet alleen onze aarde hol is maar ook een zon en maan en AllE andere planeten wel eens hol kunnen zijn, is dit mischien de lang gezochte donkere materie..?

Als we de donkere materie nader bestuderen zien we een duidelijk match in tegenovergestelde richting met hetgeen van binnen naar buiten groeit, zwarte materie is groeiende naar binnen toe maar voor ons onderbewustzijn nog onmogelijk te begrijpen.

Planeten en hun opbouw zijn zoals al eerder gezegd opgebouwd door middel van atomen mitose en electronen, echter de link te leggen in deze materie,s bleek echter puur simpel te zijn in reflectie te denken maar vooral te willen begrijpen...

Maar is het niet zo voor onze wetenschap dat we dingen pas durven te erkennen als het echter overduidelijk bewezen is...?

De dieptste mijnschacht op aarde betreft nog geen 20 mijl diep en toch weten we wat de inside van onze aarde inhoud..

wie weet is deze plaatsing van dit bericht nu ook voor wetenschappers eens de aanleiding om ook planeten zoals de onze eens beter onder de loep te nemen...

het betreft slechts een theorie maar behoord tot een van de grootste mogelijkheden die de geheimen van ons universum langzaamaan in beeld zullen brengen, wie weet is de "hemel" dan niet boven maar word die gecreerd hier op aarde...

Kan jij soms ook gewoon niet beseffen dat een universum niet alleen van binnen naar buiten groeiende is maar ook van buiten naar binnen toe.. ;-)

de Maya Inca en Azteken zowel Farao,s wisten wel degelijk veel over de materie echter is het voor mensen zoals ons jammerlijk te willen begrijpen waarom overheden en wetenschappelijke instellingen informatie achter willen houden die toch groots naar buiten zal treden..

alleen het idee al dat een wereld zoals het universem in reflectie bestaat in donkere materie is voor ons als mensen nog niet begrijpbaar vandaar dat wij erg voorzichtig zijn geweest met het naar buiten willen brengen van deze informatie.

embassadorion group Nederland