Sunday, July 27, 2008

Mensheid moet zich voorbereiden op herstel aarde....

Vogelgriepvirus Avian Flu
Wees voorbereid op het ergste

BIOLOGISCHE OORLOG
Lees deze informatie aandachtig
HET KAN JE LEVEN REDDEN

Het volgende artikel is gedeeltelijk in de Engelse taal. De belangrijkste aanbevelingen zijn vertaald in het Nederlands Nederlands Engels

- Vogelgriep uitbraak bij mens?

- 19 Juli 2008: gezondheid informatie die je nodig hebt.

Griep Virus (onschuldig)
Vervelend is het als je er een paar daagjes mee geconfronteerd wordt met de gevolgen van griep, hoesten, een loopneus, kriebels in de keel. Het verschijnsel wat door de meeste mensen ‘ik heb de griep’ genoemd wordt is echter vaak niet meer als een flinke verkoudheid. Dit gaat echter al na een paar daagjes weer over. Wie echter echt de griep krijgt heeft daarbovenop ook nog last van ernstige hoofdpijn, spierpijn en (meestal hoge) koorts.

Myxovirus influenzae is de veroorzaker van griep.
Drie types bestaan er van dit virus A, B, & C. Daarvan is type A het meest verantwoordelijk voor de ernstige infecties en zeer besmettelijk. In slechts enkele weken tijd kunnen 5 tot 10% van de bevolking het virus krijgen.

Genezen.
Meestal geneest de griep vanzelf, rust en veel drinken tegen het vochtverlies (zweten). Paracetamol en aspirine helpen tegen de koorts (boven 38,5°C) en de spierpijn. Griep wordt veroorzaakt door een virus daarom zijn antibiotica zinloos. Alleen in het geval er een bijkomende infectie optreed zal een arts dit voorschrijven.

Voorkomen
Vitamine C lijkt eerder doeltreffend bij het voorkomen van griep, en niet zozeer bij de behandeling zelf. Door het dagelijks gebruik van antioxidanten en vitaminen is het mij opgevallen dat ik persoonlijk de laatste vijf jaar mijn zakdoek nog geen enkele keer nodig heb gehad. Verder als een keer niesen ben ik niet meer gekomen.

Geneesmiddelen tegen de griep?
Er zijn antivirale geneesmiddelen op de markt die ook bij griep kunnen worden gebruikt. Ze verkorten de griepperiode als ze al in het beginstadium van de ziekte worden ingenomen. Het zijn echter dure medicijnen en zoals altijd heeft een medicijn bijwerkingen. (Lees echter alle info op deze pagina voordat je een medicijn / vaccin gebruikt)

Risico groepen
Voor het overgrote deel is de griep een onschuldige ziekte die na een paar dagen over gaat. Complicaties kunnen echter optreden voor mensen die minder weerbaar zijn zoals een longontsteking die zelfs dodelijk kan zijn. Hierdoor overlijden jaarlijks enkele honderden mensen. Tot de risico groep behoren hartpatiënten, mensen met een longziekte, nier- en leverpatiënten, suikerzieken en ook 65-plussers. Ouderen die in een bejaarden- of verzorgingstehuis verblijven, zijn bij een epidemie uiterst vatbaar voor besmetting.

Griepvaccin?
Totale bescherming geeft een griepvaccin niet, ongeveer 30 % blijft besmettelijk om de ziekte te krijgen. Een griepvirus ondergaat bovendien mutaties waardoor er nieuwe antistoffen moeten worden aangemaakt. We zijn dus eigenlijk slecht gewapend tegen het virus en vooral de kwetsbaren in de samenleving ondervinden dit. De keerzijde is, hoe beter je immuunsysteem voorzien wordt van goede bouwstoffen, hoe beter je lichaam in staat is om zelf maatregelen te nemen.

Grieppandemie
Volgens griepdeskundigen van de World health Organisation (WHO) is er na 36 jaar mogelijk weer een grote griepepidemie in aantocht. Gewoonlijk is dit na twintig tot dertig jaar het geval. Dit is de tijd at een griepvirus nodig heeft om zodanig te veranderen dat het menselijk afweer mechanisme er niet meer tegen bestand is. De afgelopen 36 jaar is dit niet meer gebeurd. Er is volgens woordvoerders van de WHO dan ook geen reden om aan te nemen dat wij gespaard zullen blijven.

Zorgelijk
Het meest zorgelijke van dit alles is dat een grote griepepidemie kan leiden tot miljoenen doden. De Spaanse griep leidde in het begin van de negentiende eeuw zelf wereldwijd tot 18 miljoen doden. (Officiele cijfers?)

Gezien de voedingsstatus in de westerse landen (over geconsumeerd en ondervoed op vitamine en mineralen gebied) is de weerbaarheid tegen ziektes bij veel mensen niet bijster hoog.


Vogelgriep uitbraak bij mens?
De Telegraaf berichte donderdag 28 juli 2005 dat er een grote kans bestaat op de uitbraak van het vogelgriep virus bij mensen. Volgens viroloog Ab Osterhaus is de kans zeer groot dat ook Nederland getroffen wordt door een uitbraak van de menselijke variant van het vogelgriepvirus. De ontwikkeling van zo’n virus neemt gauw een half jaar in beslag. Om die tijd te overbruggen worden er in Nederland voor een derde van de bevolking antivirale middelen opgeslagen, althans dit is het plan. Inmiddels is bekend dat in Vietnam, Thailand, Indonesië en Rusland de vogelgriep is uitgebroken waardoor de vrees voor een wereldwijde pandemie onder deskundigen toeneemt.

In tegen stelling van ziekte uitbraken in het verleden zijn we nu een reislustig volkje geworden wat niet ten gunste komt om een ziekte in te dammen. Er zijn aanwijzingen dat het virus steeds van karakter verandert en vaker door mensen wordt over gedragen. Bij de voorspellingen gaat het niet om enkele tientallen maar over mogelijk honderdduizenden doden. Vooral de zwakke groepen als bejaarden lopen risico. Het zou zelfs kunnen leiden tot een totale ontregeling van de maatschappij.

Note: Als ik echter aan zwakke groepen onder de bevolking denk gaat het volgens mij verder dan alleen de bejaarden. Hoeveel mensen zijn totaal afhankelijk geworden van medicatie die in vrijwel alle gevallen de weerbaarheid aantast? Hoeveel rokers weten wat dit doet voor hun vitamine opname en daarmee dus de weerbaarheid? Dat probleem fiks je dus niet even in een paar weken.
- Henk Mutsaers


JULY 19, 2008 HEALTH FREEDOM INFORMATION YOU NEED
PLEASE FORWARD AS WIDELY AS POSSIBLE
HEALTH FREEDOM MOUSE WARRIOR
What I Have To Tell You Is Not Comfortable or Pretty.
But this Report Could Save Your Life,
Especially the Action Steps at the end of this Report & Video.
Let's start with a few quotes:

"The most dangerous man to any government is the man who is able to think things out... without regard to the prevailing superstitions and taboos. Almost inevitably he comes to the conclusion that the government he lives under is dishonest, insane, intolerable." - H L Mencken

"No country and no people can be free and ignorant at the same time." - Thomas Jefferson

"The only safe vaccine is the one that is never used." - James Shannon

I haven't got a flu shot and I don't intend to." - George W. Bush

This Natural Solutions Intelligence Report
Could Save Your Life.