Sunday, July 27, 2008

Baba Yetu..

Nkosi Afrika,

allen welkom op onze planeet aarde.

Ons menselijk bewustzijn zal de komende maanden in zeer snel tempo opgevoerd en opgebracht worden tot de vijfde dimmensie van het bewustzijn.

Nkosi Afrika, Moge God en de sterren met ons zijn als de dageraad plaats zal maken voor de dagenlange duisternis voor de helft van moeder aarde.

Nog nooit zal de blijdschap zo groot getoond worden als bij deze zonspassage omdat de mensheid tijdig tot inkeer zal worden gebracht en in zal zien dat ook wij als mensen behoren tot een groepje evolutionaire wonderen die allen onderdeel uitmaken van een leven zowel de dood gekoppeld aan alle dimmensies in de kosmos.

baba Yetu, wij hebben aanbeden we hebben geroepen we hebben mogen zien wat komen gaat en hopelijk komt ook de illuminatie tijdig tot inkeer omdat het niet uitmaakt wie er goed of kwaad geweest is maar het wel belangrijk worden welke weg we kiezen en welke levensdoelen we zullen gaan vaststellen.

gekoppeld aan de Zuid Afrikaanse visie zijn wij wereldwijd begonnen de nieuwsberichten te gaan deponeren omtrent het proces der vijfde zon en maan passages.
Wereldwijd zal wetenschap, doctoren proffesoren voor grote raadsels komen te staan bij de grote uitbraken van de pandemien welke voor het eerherstel van ons als mensheid zal gaan zorgen.

Nog nooit zal het bewustzijn van de mensen zo hoog op worden getild en kan worden ingezien dat we NIET de PAST OVERS hoeven te maken maar dat de keus en vooral de vrije Wilskracht ons als mens heid die sleutel zal overhandigen van overleving en inuitie.

Baba Yetu, wij hebben aanbeden die plaatsen welke gespaard zullen blijven van de grote stromingen van ALLE energien die zich aan het herstellen zijn.
Onderaardse stromingen zullen nieuwe energiebronnen aan gaan maken welke zullen zorgen voor een hoger bewustzijnsniveau van ons menselijk bestaan.

Ons ek bye lif vir Afrika

Ook wij houden zielsveel van het wonderschone Afrika het continent wat WIJ zo hebben laten liggen en onderschat hebben, heeft ons die kracht van vergeving leren schenken zodat ook wij door gaan krijgen dat die enige sleutel voor het hiernamaals diegene is die niemand verwacht had.

Wij zullen u op de hoogte blijven houden omtrent de voortgang van de vijfde ZOnspassage welke in perfect reflectiepunt zal worden waargenomen van zowel de zon EN de maan.


Nogmaals deel ik u mede dat de komende 2 august niet de doemsday zal zijn het betreft slechts een reflectunt waarin de magmastroom voorbij het evenaarspunt zal komen te liggen.

De daadwerkelijke shift ( 4 tot 5 dagen) zal tijdig worden aangegeven.
Ook het grote raadsel omtrent de tellingen van de maya zal zeer duidelijk op onze sites worden uitgelegd hiervoor zijn wij in beraad op welke wijze we dit zeer duidelijk kunnen en mogen zullen doen.


Vriendelijke groet


Re