Monday, November 13, 2006

Waarheid is hard....MAAR DE KEUZE IS AAN U...

DE waarheid is hard of KAN HARD ZIJN.. DEZE KEUS IS AAN U.., daar zijn reeds erg veel personen achter gekomen maar dat ons dagelijks nieuws niet het nieuws is wat werkelijk op aarde gaan is dat weten erg veel mensen nog niet.

Blijkbaar zijn rampen nodig om mensen te laten voelen wat ze fout doen, ervaren is rechtstreeks gekoppeld aan voelen en mogen we dit dan ook zien als intuitie? of zelf onderbewustzijn?, ik denk van wel ik ben er nl van overtuigd dat de mens diep van binnen de kennis bezit en ruim 13 zintuigen bezit waarvan we er nu 6 van aan het ontwikkelen zijn.
maar wat is ontwikkelen.. ontwikkelen is simpel gezegd fouten maken om er juist van te leren zodat je die les mee kan nemen in de rest van je leven om die fout niet weer te maken.
Wel we staan nu aan de vooravond van zo,n enorm groots proces wat we eigenlijk niet het einde der tijden mogen noemen maar juist groots herstel der evolutie wat zich reeds eerder heeft afgespeeld exact op dezelfde tijdsdimensie en diezelfde plaatsen maar puur met de evolutie meegedraaid in gespiegelde vorm.

Vaak vroegen we af waarom dingen gebeurden en waarom mensen van ons weggehaald werden maar kan hier simpel aan koppelen dat de mens in een zeer groot leerproces zit en we nog lang niet uitgeleerd zijn dus ik snap dan ook niet dat personen als pastoors en ook dominee,s of zoals de meeste religieuze voorgangers voorspellen dat het einde der tijden is gekomen en nu sprake is van het zogenaamd ophalen van onze zielen terwijl er puur sprake is van een groeiproces op aarde dat de aarde uit haar vel is gegroeid maar door het ontiegelijk veel leegpompen van de olie en gasvelden een "kleine terugslag" te verwachten is die door de mensheid zelf is gecreerd.
We zijn geboiren als nomaden en zullen dat ook weer op moeten pakken want grote volksverhuizingen zullen voor onze deur staan Zeer binnen kort.

Grote olie velden staan op punt van inklappen welke automatisch een eind zullen maken aan eeuwig durende oorlogen in deze gebieden of eeuwigdurende hebzucht van een aantal personen die op deze aarde alleen maar op geld uit waren en achteloos om gingen met onze aardse energiebronnen ook duidelijk wetende wat deze consequenties zouden gaan betekenen voor de totale mensheid.

Want een ding is zeker dat het nulpunt nu snel gaat komen een punt waarin energie geen enkele invloed meer zal hebben en alles even stil zal komen te staan omdat wisseling van de wacht ofwel wisseling van de polen word verwacht.
Vliegtuigen die geen zwaartekracht meer krijgen en dus geen voeding meer kirjgne voor computers zowel techniek, alles wat computergestuurd is zal gedessorienteerd worden zowel gemannipuleerd worden dit zal vanuit spiritueel oogpunt plaats gaan vinden waardoor de tijdverwante wetenschap voor groot blok gezet zal gaan worden, dit zal perfect volgens plan verlopen en is niet terug te draaien want de ware wetenschap is een aderen wetenschap dan ons voorgeschoteld werd al die deccennia lang.
leven zal zichtbaar worden in water vuur licht en geluid welke voor grote consternatie zal zorgen in uw bestaande wetenschap want dan zal ook hier de waarheid aan het licht komen...

Veel mensen doen in deze situaties aan struisvogel politiek en willen deze keiharde waarheid niet onder ogen zien en gaan net zoals de mensen die de tsunamie aan zagen komen op hun knieen zitten om opeens te gaan bidden NU het te laat was... helaas voor hen maar dan werkt het niet meer een enorme golf heeft tienduizenden van deze gelovigen meegesleurd in zee hoe hard ze ook baden..

is het niet zo dat de mens vanuit haar natuurlijke genen een vorm van intuitie en onderbewustzijn heeft meegekregen vanuit onze dna waardoor ook wij dingen aan kunnen zien en voelen komen waardoor we ons juist uit de voeten behoren te maken als er sprake is van grote dissasters of groot herstel maar ik vraag me dan vaak keihard af waarom blijven jullie als mens dan vaak achteloos toekijken en afwachten tot een ramp pas toeslaat en het vaak te laat is nog te vluchten wel dit antwoord is simpel te geven aan u omdat onze intuities pas opgevolgd WILLEN worden nadat we iets gezien of ervaren hebben en dus gevoeld hebben.

NU u op de hoogte bent gebracht van onze site zult u de wereld vanuit een ander oogpunt gaan bekijken want onze site met zoveel bewijs... hoe lang moet u dan nog wachten om allert te zijn voor wat komen gaat?, blijft u ook afwachten of??... onderneemt u NU de juiste stappen voor wat komen gaat want bidden mag uiteraard altijd maar werkt niet zoals een struisvogel het pas doen als het te laat is mensen nee we zijn er voor elkaar om elkaar samen een betere wereld toe te wensen en samen de krachten der natuur niet te onderschatten maar juist te herkennen omdat onze voorvaderen dit ons mee hebben gegeven in onze genen.

Nkosi sikelela afrika ons ek bye lif vir Afrika wij houden van een nieuwe wereld waarin geleefd mag worden zoals leven bedoeld word in vrijheid in liefde en passie maar vooral hoop en vertrouwen in een nieuwe toekomst.

Ik maak me op om dat kleine deel bij te dragen in dit immense plan de aarde weer een te laten worden in vorm van taal religie maar vooral in onvoorwaardelijke liefde VOOR ALLES WAT LEEFT ONGEACHT HUIDSKLEUR RAS OF RELIGIE, INSEKT FLORA OF FAUNA ALLES BEHOORT TOT DE EEUWIGE CIRCLE OF LIFE.

Met vriendelijke groet verblijf ik met de lach der zon,

Rene van den Brink

word wakker vanuit een gemanipuleerd wereld............en wees allert voor wat komen gaat, wij heten u welkom op de 5e zonpassage in de kosmos. deze zal ons verder optillen en bewust maken van ons zesde zintuig nl; voelen...................