Sunday, November 19, 2006

opstomend naar de 5e zonpasage

We stomen hard op naar de 5ht zonpassages zoals die in vele kalenders genoemd werden, maar werden ook overduidelijk gewaarschuwd voor de kracht van het kwaad ons op een vals spoor te zetten.

Het jaar 2012 waar erg veel om te doen is zal zeker de geschiedenis ingaan als een van de meest rumoerige der aller tijden. een eeuwige cyclus dreigt verloren te gaan en is uitgemund in ene immense oorlog tussen het goed en het kwaad op elke levensvorm wat een normaal aardmens zich niet voor kon stellen.

Vele reincarnaties lang is het verborgen gehouden en werd vanuit stille kracht gewerkt maar nu nu is DE tijd daar voor openbaring van vooral de waarheid wat het jaar 2--6 ook dateerd en aangeeft de min zoals wij die aangeven symboliseerd de nul in de oude tellingen omdat dit een punt bevatte waar geen uiting van enerige plaatsvond en hier waren ook vooral de maya indianen goed van op de hoogte.

Reeds het jaar 2012 komt niet overeen met de moderne westerse jaartelling zoals u die hanteerd en krampachtig vasthoud,
alle religies geven overduidelijk aan dat deze tijden in het teken zullen staan van vernieuwing in alle energie vormen en transformaties naar alle dimmensies waar dan ook in de kosmos.

Onze levensvorm gaat nu behoren tot de 6e dimensie omdat telkens onze dimensie verder opgetild word voor wederom een nieuwe laag ofwel dimensie van leven onderaan toegevoegd word ofwel de eeuwige circle of life...
Hoe vaak werd ons in de oren gefluisterd en werd ons angst ingeboezemend dat de dood iets is wat duisternis zal brengen maar hoe vaak is het niet aangetoond dat eigenlijk de dood pas iets is wat nieuw leven aangekondigd ..? ofwel geboorte tot creatie...

heeft u hier wel eens over nagedacht dat ook u deel uit maakt van diverse dimensies in totaal 13th.

elke dimensie heeft een levensvormwaarin grotere vormen leven maar wij deze NOG niet goed kunnen waarnemen PUUR omdat we ze nog niet herkennen.
In onze achterkamer van onze hersenen bevind zich een stukje wat ook wel op de piramide lijkt en ons bewustzijn steeds een stukje verder openzet, puur doordat dingen tegen ons gezegd worden werkt dit en bij het openstaan voelt de mens steeds intenser en grootser wat komen gaat.
volgende keer zal ik hier iets meer in toelichten want DAT het contact vanuit boven zichtbaar word is zeker maar wanneer is voor u een raadsel maar voor ons een weet.

Wij komend van de zon heten u welkom op de 5th sunpassage ofwel uw 6e levensdimensie.