Thursday, November 23, 2006

Opmerkelijke nieuwsgeving RTL4

Zojuist is bekend gemaakt dat twee weken terug op de noordzee ter hoogte van Schiermonnikhoog twee zeer hoge golven zijn geregistreed van ruim 20 meter hoogte.
Er word nu gekeken of de apparatuur dit goed gemeten heeft maar dit heeft grote schrik afgeworpen bij ook wetenschappers.

Het nieuws is zeer opmerkelijk omdat er pas na twee weken over gepraat word en nu dus erg duidelijk word dat de volledige aandacht compleet naar de in nood verkerende paarden keerde maar het werkelijke gevaar voor de vernietiging van onze noordelijke en westelijke kust zeer dicht op de loer lag.

Nederland is dus wel degelijk door het oog van de naald gekropen maar de vraag is nu wie is verantwoordelijk voor deze nieuwsgeving die vrijwel zeker werd achtergehouden om geen paniek te veroorzaken. Onze site is mischien inderdaad erg confronterend en soms pessimistisch maar we spreken wel uit volledige waarheid uit neutraal oogpunt want ook wij heben het soms fout gehad maar hebben liever te vaak geroepen dan nieuws achter te houden.

Bron van deze berichtgeving is het nieuws van RTL 4 om half acht de data donderdag 23 november 2--6