Tuesday, November 21, 2006

oproep tot verandering tijdens stemming

In nederland bestaat het stemrecht in vele landen helaas niet.

Beseffen wij wel wat we hier in ons voorrecht bevinden.... waarom kiezen we dan na jaren voorgelogen te zijn door bestaande overheden dan nog steeds niet voor grootse verandering.
Ik roep u bij deze op voor grote verrandering te kiezen en nu eens niet te gaan stemmen op mensen die ons jaren lang hebben voorgelogen.

Als u goed op het nieuws let zult u merken dat uw dingen voorgespiegeld krijgt die niet overeenkomen met werkelijkheid. Dit zal allemaal op hun beloop gaan omdat de personen die de verkeerde conclusies hebben gemaakt en ons land aan het randje van onze afgrond laten verkeren juist straks ter verantwoording geroepen worden in hun volledige uitoefening van hun werk.

Vanuit overheid worden dingen geroepen terwijl vanuit praktijk deze dingen keihard onderuit gehaald worden door middel van waarheid.
Pyamadagen, stopzetten van uitkeringen zonder enige redenen omdat een zogenaamde map niet opgehaald werd maar met opzet te laat verstuurd worden zodat erg veel mensen dit niet op tijd opmerkten met tot conclusie dat mensen van de een op andere dag geen beschikking over geld meer hadden.

Ondervoeding, pyama dagen en uitdroging zijn dagelijkse taferelen onder de mensen die zich MOETEn bevinden in onze oudertehuizen.
hoe hoog is het in onze kop geslagen dat wij een generatie die ons land zo hard heeft opgebouwd nu zo weg hebben durven stoppen en als kasplantjes behandelen zonder deze ook nog maar te willen voeden.
Ik laat de keus volledig aan u maar waarschuw u dat een wederom nieuwe generatie onder dit kabinet voor natuur fauna en ook voor MENSELIJK voortbestaan vooral in Nederland er zeer slecht uit ziet, er word geen woord gerept over het klimaat er word enkel gesproken over economie maar niet over mensenlevens.

Hoe vaak moet u nog wakker geschud worden door feiten en bewijzen die van alle kanten naar voren geschoven worden en wil u met kelm erop wijzen dat niet de mensen die het werk doen wat hun opgedragen word verantwoordelijk te stellen voor deze daden maar juist de personen verantwoordelijk te stellen die deze daden ook op hun geweten hebben.

Ik roep u bij deze op een neutrale NIEUWE stem te laten horen op een partij die u denkt dat het beste voor U is.

Ik wens u alle liefde toe bij het maken van uw stem maar geef bij dit bericht erg duidelijk aan dat verandering in onze samenleving bestaat uit het opmaken van het TOTAAL aantal stemmen wat zich uitroept .

Kleinschaligheid en een grote stap terug ook in economie zal de prijs mogen zijn die wij moeten gaan betalen voor het overleven van onze mensheid.
Bedrijfsgebieden laten inkrimpen om straks de klap op te gaan vangen die veroorzaakt word door onze vegrijzing maar een vernieuwd concept waar quality en langdurig leven het hoogste punt word in een verkiezingstrijd en niet zoals het nu gaat een oneindig geruzie zonder daden, wat heeft een land als Nederland die eeuwen lang als nummer een gezien werd op de gehele aarde in techniek kennis maar vooral onze samenhorigheid verloren aan betrouwbaarheid de afgelopen jaren, menings verschillen die opliepen in hoogoplopende discussies maar is het niet zo dat een regering mag uitkomen voor een gezamelijke coalitie die de dingen moet behartigen voor de bevolking en niet economie en geld op nummer een gezet moet worden maar ons eigen menselijk leven.

Ik roep u op te kiezen voor verandering van ons bestaande leefklimaat, ik mag vanwege mijn neutrale standpunt geen enkele partij naar voren schuiven om u die keus te beinvloeden want de keus is volleidg vanuit vrije wilskracht bij uzelf.

Maar verrandering begint bij uzelf en blijft niet steken bij fouten die anderen u aangedaan hebben.

IK wens u veel kennis liefde maar vooral saamhorigheid toe bij de komende stemming de data, 22 10 2--6 het jaar van de waarheid zal u naar de juiste keuze toe leiden.


vanuit neutraal oogpunt mag ik u wijzen naar die juiste stem die morgen u hand zal leiden.

Vriendelijke groet, Rene van den Brink