Tuesday, November 28, 2006

de vijfde dimensie ofwel het optillen naar ons zesde zintuig.. voelen

De vijfde dimensie of volgens de woorden van vele religies en indianen werd gesproken over de 5e zonpassage.
Deze passage zal ons brengen op een nieuw level wat veelal uit gevoel zal gaan bestaan, wij gaan bepalen wanneer regen zal komen wij "mogen" de zon "tevoorschijn" laten komen de regen oproepen door middel van ons bewustzijn EN DENKEN.
dromen zijn de kraamkamer van onze creatie.

De circle of life zoals die aangegeven word in vele vormen zoals onder andere graancirkels zijn eigenlijk niets meer dan programmas van de symphonien die plaatsvinden die wij zelf in ingeprogrameerd hebben en door weerkaatsing in de kosmos terug gekaatst worden op moeder aarde. ( negatieve spiraal die teruggekaatst word vanuit kosmos.)

Dit behoort allen tot een immens groots plan waarin wij u op gaan tillen naar een nieuw level wat een nieuw bewustzijn open zal gaan zetten waarin wij respect en waardering uit zullen gaan spreken en ook toonbaar zullen gaan maken in onze VOLEDIGE lifestyle die ons wakker zal doen schudden dat elk dier elke plant elk levend orgaan hier maar ook zoal in de gehele kosmos toonbaar zal worden als een ontelbaar groots geheel in teh cirlce of life.

Ons bewustzijn zal opgetild worden om meer dingen te gaan zien maar ook meer te kunnen gaan waarnemen met ons blote oog.
Zoals wij reeds kunnen gaan zien is de stand van de zon reeds aangepast maar zal de maan nog mogen worden toegevoegd zodat wij voor u al vast een voorproefje hebben gegeven voor hetgeen straks komen gaat.

De mens zal niet meer als inividu voortleven maar in groepen gaan samenleven waarin wij liefde maar vooral dankbaarheid boven alle woorden van kennis hebben staan want alleen deze woorden hebben een betekenis die we nooit hebben kunnen ervaren of hebben getracht te begrijpen omdat deze informatie ons ontnomen werd.

Ook aan dit alles zal een direct einde komen want de wereld zal in etterlijk seconden veranderen en is al begonnen dit proces in werking te zetten 154 jaar geleden bij het begin van het keerpunt.
Wij hebben de trillingen der aarde nu reeds op een niveau geplats waarin wij aan zullen gaan geven dat u als mens zal moeten veranderen en leren om te gaan met elke vorm van leven in wat voor dimensie dan ook.
We zullen naar vogels moeten gaan luisteren, naar water leren luisteren om wind te kunnen gaan bevoelen wat zijn ons wil vertellen.

Ik behoor al tot een van "die personen" die het gevoel waarborgen wat deze nieuwe dimensie inhoud want juist het magnetisme heeft alles maar dan ook alles te maken met gevoel wat nu juist in deze rumoerige tijd bij vrijwel elk aardelijk mens uit balans geraakt is of zal raken.
Dit behoort tot de levensles die wij zullen mogen gaan volgen om alles volledig volgens plan te gaan verlossen van het kwade en de boze zoals in uwer boeken reeds eerders is vermeld.
Uw overleving word volledig overgeven aan uw keus wat uwe wil is zal geschiede./.

Ons leven zal nooit meer hetzelfde zijn want voelen zal tot onze zesde zintuig gaan behoren zoals we nog nooit gedacht hadden, echter onze voorouders hadden als iets van deze kennis in huis waardoor zij OOK op het juiste moment zich uit de voeten kon maken als de aarde weer een proces van groei door moest maken zoals dit nu ook zal gaan plaatsvinden.

Oude breuklijnen zullen worden heropend, grote gaten zullen het kwade wegvagen, wind en regen zullen mensen tot besef dwingen dat zij niet langer kan leven zoals dit nu het geval is.
Wij zullen weer als eenheid gaan samenleven ongeacht ras religie of huidskleur, liefde zal een sleutel zijn die u verplicht word te gehoorzamen want haat zal uitgebannen worden omdat dit niet meer toegalten zal worden tot die heilige 5e dimensie ofwel die 5e zonpassage.

juist om deze nieuwe dimensie kracht toe te voegen zal elke'"" normale"" vorm van leven op de schop gegooid worden want de mens zal door gaan krijgen dat het niet meer gaat om de voortplanting maar juist om de magic van onze ziel om deze kracht door te geven via onze genen en juist door de magic gaan samenbinden.

Liefde zal een gehele andere betekenis gaan krijgen omdat de ware betekenis van de woorden liefde dankbaarheid en geluk zullen geopenbaard worden op het moment daty de magic verbonden word op het juiste moment die juiste tijd op de juiste plaats.

De plaats word reeds voorbereid die magic te gaan laten plaatsvinden.
Ik roep u op nog even sterk te blijven omdat het begin van deze nieuwe dimensie u zeer zwaar op de proef zal worden gesteld van uw gevoel, het zal lijken of een oneindige negatieve spiraal niet op lijkt te houden maar wees gerust ook dit alels behoort tot het immense plan want alleen uit ervaring zal de mens WILLEN VERANDEREN.
daarom zullen wij dit plan ook reeds moeten doorvoeren en zullen ALLE continenten plaatsmaken voor nieuw leven nieuwe dierlijke vormen en oude plaatsmaken om de groei der planeet aarde te kunnen laten voortbestaan.

zij leven in wind en water in zon en maan, wij zijn gekomen om uw bewustzijn het ware licht te laten zien in de spiegel van uw leven.

Moeder mamela wij zijn klaar voor u, wij zijn niet bang en zullen niet in angst leven omdat wij weten dat ook wij toebehoren aan uw onmenselijke grootse plan.

De nieuwe dimensie zal aardig wat losmaken omdat ook ALLE bestaande levensvormen of leefgewoonten op de schop zullen gaan, de eerste stappen zijn gezet en worden volledig voglens plan uitgwerkt.

Wij zullen op het juiste moment de juiste lokatie vrij gaan geven op het moment dat de magic heeft plaatsgevonden, deze connectie is verborgen in onze dna die vanuit onze ogen zichtbaar word want dag zal nacht worden en licht zal donker worden maar ook donker zal haar geheimen gaan prijs geven en plaatsmaken voor een enorm groots licht.

gesproken via moeder gaya, ofwel mamela moeder der kosmos.
Informatie zal nu via stappen u dimensie binnen komen, via radio tv en andere tenchica zullen wij u op gaan tillen naar een nieuwe denkwijze maar ook dit zal volledig in stappen gaan plaatsvinden omdat anders de schok te groots zal zijn.
een klein voorbeeld van de manier waarop wij deze informatie naar u toe zullen zenden is de commercial van nuon deze geeft een erg duidelijke weergave weer hoe ons leven over enkele jaren eruit zal zien,

laat ik overduidelijk zijn VRIJWEL ALLE RAMPEN HOEVEN NIET PLAATS TE VINDEN MAAR OMDAT WIJ DINGEN BLIJVEN TOELATEN ZULLEN DEZE VOORLPOIG NOG BEZIT NEMEN VAN ONZE GEEST IN VORM VAN ANGST VERDRIET EN VERLIES MAAR OOK DIT ZAL TEN EINDE GEBRACHT WORDEN WANT EENHEID ZAL GAAN OVERHEERSEN OVER DE GEHELE PLANEET AARDE.

geld zal u ontnomen worden om u in te laten zien dat het een overbodig middel is om te overleven, verder zal uw totale wetenschap voor de gek worden gehouden en worden verplicht te gaan luisteren naar de personen die de vijfde dimensie kunnen lezen omdat ze niet anders meer zullen kunnen.
wij roepen u op u te gaan voor bereiden om de komende groei periode want voor ons zo ook mij zit de taak er vrijwel op en mag ik terug gaan keren naar onze oneindige bron van alles wat leeft en ademt, DE ZoN

sobona is u de boodschap gebracht een voor een werd het nieuws wereldwijd vanuit stille kracht verspreid.
Het einder der tijden is niet gekomen maar juist een nieuw begin zal u doen inzien dat leven anders is dan we voorgeschoteld krijgen daarom zullen ook al deze personages in volle funcite verantwoording af MOETEN gaan leggen omdat ze er niet meer omheen kunnen toe te geven dat er meer gaande is dan zij ooit hebben verteld.

maak u op want de tijd is nu daar, leef in het nu bereid u voor op hetgeen er komen gaat, reeds diverse waarschwuingen zijn u gegeven u naar de juiste plaatsen te laten bevinden, vanaf heden is het beter het reizen even niet meer toe te laten totdat het keerpunt zal hebben plaatsgevonden.

vergeef het hun die u zeer hebben gedaan want ook zij wisten niet beter.............. ongeacht wat zij u hebben aangedaan dit zal behoren tot de test des levens zoals Jesus aan judas had ingefluisterd.