Sunday, November 18, 2007

Superstorm in aantocht.... ( let op sattelieten wereldwijd is sprake van extreme stormen in wording..)

Voorspelde superstorm wordt realiteit!

November 17,2007


De eerder door de Britse weerkundige Piers Corbyn aangekondigde superstorm, eind deze maand, lijkt er toch echt te komen. Zijn collega, de Fin Magnus Hagelstam van Weather Action, toont in een update op internet dat met 90 procent zekerheid heel west Nederland in de gevarenzone ligt. Net als Groot-Brittanniƫ, Denemarken en Noord-West Duitsland.

Veel mensen vonden deze berichten sensatie zoekerij maar de voorspellingen beginnen nu een grote kern van waarheid te krijgen. Tijdens de storm zouden windstoten van 115 tot 145 kilometer per uur kunnen voorkomen. Plaatselijk zou, boven open water, zelfs ruim 210 km/uur gemeten kunnen worden. Daarbij gaat het hard regenen en later zelfs sneeuwen. Scheepvaart op de Noordzee is komend weekeinde volgens Weather Action ’levensgevaarlijk’. En ook gebouwen, bruggen, bomen en hoge voertuigen lopen gevaar. Het natuurgeweld zou in twee vlagen over ons heen komen. De oranje en de rode zone.
Hagelstam voorspelt ook dijkdoorbraken rond half vijf in de middag (15.30 GMT) op zaterdag 24 november in Zuid-Engeland. Dan zou het Noordzeewater zo opgestuwd kunnen zijn dat de dijken en duinen het niet meer zouden houden.


Piers Corbyn legt in een mededeling aan het Nederlandse volk uit dat zijn voorspellingen vorige week door Jan en alleman nogal overdreven zijn. Maar, zegt hij, de timing en piekwinden waren wel goed voorspeld.
Hij geeft ook het KNMI, dat zijn voorspellingen afdeed als overdreven, een veeg uit de pan. ,,Het KNMI doet niet aan lange termijn-voorspellingen.

Dat kunnen ze niet. Wij wel. Het zou goed zijn als kort en lang samen zouden werken om tot een correcte voorspelling te komen. In het belang van de veiligheid van de bevolking. Stammenstrijd en prestige moeten we dan opzij zetten.''



Zie voorspelling eerder deze maand

http://www.inc-nieuws.com/Algemeen/4426.html