Monday, November 19, 2007

Maya profetie

Zoals een ieder kan vernemen zal de aarde zich nu op gaan schonen, de mensheid zal teruggebracht worden in haar oorspronkelijke balans zoals zij behoort te leven.

Wereldwijd zullen zich nu zeer grote klimaatdissasters gaan laten plaatsvinden welke behoren tot het puur natuurlijke proces der moeder aarde al reeds eerder voorspeld in de mayaprofetie u eerder gegeven.

Op dit moment worden wereldwijd de juiste kringen gevormd de juiste energie te gaan sturen naar de heilige coordinaties welke alte vorens zijn aangekondigd.

DE huid der aarde zal opgeschoond worden ten koste van onze mensheid.
Ik wil graag met klem zeggen dat er geen sprake is van het einde der mensheid maar dat er puur een zeer groot keerpunt zal gaan plaatsvinden welke voor zeer grote problemen zal zorgen wereldwijd.

De dagen der duisternis naderen en zullen ook voorzien zijn van alle energien die de aarde vertegenwoordigen zal, wind water vuur lucht en aarde zullen zich in deze dagen samenvoegen en zorgen voor het natuurlijk herstel der magnetische polen welke op de noordelijke staten van de Vs en Canada zulen komen te liggen en de zuidelijke welke Australie en grote delen van Indonesie zullen betreffen.

Ook de zuidelijke Aziatische landen zullen heirvanm een staartje meepikken.
Het is raadzaam de berichten erg goed in de gaten te houden omdat we steeds nader komen tot het daadwerkelijke keerpunt voorspeld in de maya profetie.

Nog nooit zal de aarde getroffen worden door grote dissasters als deze, deze zullen groots herstel inluiden voor AL het leven zoals het leven op aarde behoord ZONDER MACHT ZONDER KWAADHEID EN ZONDER HAAT, DE SLEUTEL DIE IK U MAG GEVEN IS ENKEL LIEFDE ZAL OVERLEVING MOGELIJK MAKEN.
dE CELDELING IN UW LICHAAM REAGEERD PUUR OP DE ENERGIE DIE U VANUIT WARE LIEFDE ZAL TOELATEN, DIT ZAL ONHEROEPELIJK DE SLEUTEL ZIJN WAAROP GEWACHT WERD.

AAN U DE KEUS IEMAND TE VERGEVEN WAT ZIJ NIET WIST OF MEE TE GAAN IN DE STROOM VAN HET LEVEN DIE KOMEN GAAT.
DIT ALLES BEGHOORDE TOT HET PUUR NATUURLIJKE PROCES DER MOEDER AARDE EN zal perfect volgens het hoogst GOddelijk plan gaan verlopen.

Overleven doen we met elkaar geen enkele eenzame ziel zal deze reis alleen kunnen overtreffen.

dit was gaya, gesproken via re.

Ge di christi re