Monday, November 26, 2007

Een verborgen boodschap..

hoe vaak hebben we mogen horen een verborgen boodschap is niet diegeen die meeteld.

Ik wil beginnen met een Nkosi sikelela Afrika Waarom zou een vrijwel geheel continent zingen GOD bles Afrika GOD Bewaar Afrika..
Mischien dat zij mochten zien wat komen gaat..
Na ziek te zijn geweest worden mesnen wakker geschud en op tijd gewezen die wegtikt, tijd is iets watwij als mensen ingevuld hebben om zo veel mogelijk te willen doen wat wij wilden doen en zo ordelijk mogelijk maar leven we niet in een groot bedrogen wereldje als we zeggen dat het ons goed gaat maar onze buurman of buurvrouw amper weet hoe rond te komen met een halfje brood of nog zelfs geen beschikking hebben over drinkwater terwijl als dit wereldwijd gedeeld zou worden er geen enkel persoon zou HOEVEN te overlijden aan hongersnood of dorst.

Hou nog even vol mijn lieve mensen de energie is onderweg die deze wereld zal veranderen in een geheel nieuwe planeet aarde.
Een wedergeboorte die lang geleden voorspeld is vanuit oeroude religies en zoals we kunnen zien maakt de volledige spirituele wereld zich op voor een vernieuwde aarde.
Een bewustzijnsniveau wat omhoog getild word zo ver dat wij nog niet kunnen rijken zal op dit moment nog enkel voor de boodschappers zijn weggelegd zij mogen deurenopenen die lang niet bekend waren en voor grote verwarringen zal gaan zorgen voor de wetenschap zoals wij die nu kennen.
DE volledige wetenschap zoals wij die nu kennen zal falen en op fals spoor worden gezet puur om een plan te laten slagen vrede maar vooral voorspoed weer de hoofdzaak te laten maken voor wat leven inhoud.

Ik heb al eerder aangeven dat eeuwenoude stammen gebruik maakten van stamping een communicatie middel om informatie door te geven ook aan onze voorvaderen, Wij mogen ons opmaken voor een vernieuwde aarde welke zal zorgen voor totale eenheid in ons menselijk bestaan.
Dit zal alles leiden tot een vernieuwde wedergeboorte zoals die in ALLE religies voorspeld is.
Aloude geschriften die werden uitgebannen zullen opnieuw ter discussie gebracht worden en ELK kwaad levend wezen zal hier van deze aarde verwijder worden met grote hand.
Continentale platen die op punt staan te breken zullen zorgen voor hernieuwde leilijnen welke als nieuw leydraden zullen dienen voor al het levend wild flora en fauna.
Nog nooit zal liefde voor onze planneet aarde zo groots gevoeld zijn als dat moment dat zij stil zal komen te staan ten tijde van de omwenteling. een tijd van paniek en grote chaos zal vooraf gaan en in duisternis zal grote delen van deze aarde verzwolgen worden door het diepste innerlijk van deze planneet aarde om weer een te worden met moeder GAya.

Verborgen zijn de boodschappen in namen geschriften wegen en vooral plaatsnamen want helaas voor hen die niet de juiste intenties met ons voor hadden is de nieuwe aarde al in wording zonder dat zij dit door hadden.
hele continenten zullen verdwijnen en polen zullen wederom kwardraads omdraaien welke zullen zorgen voor wederom perfect evenbeeld voor mens en natuur.

Het einde der tijden NEE absoluut een nieuw begin maar minder druk minder belastend samen leren delen samen leren liefhebben wat geschapen is in deze wonderschone wereld.

Een grote opschoning der aarde is opgestart en zal zorgen voor een nieuwe huid voor moeder aarde, de wolkformaties die op dit moment frontaal op elkaar klappen worden niet gelezen door computermoddellen en of statistieken en zullen zorgen voor grote onenigheid in wetenschap en geleerden.

ge di christi re