Thursday, November 22, 2007

stamping communication of this planet earth

Stamping ofwel stampen...

draait niet alles op deze aarde om trillingen wel ja alles draait om energie en met name de trilling daarvan.

Stamping Afrika geeft een overduidelijk waarheid te boven welke langzaamaan steeds meer begrepen gaat worden.
deze geheime manier van correspondentie werd zeer onderschat door de westerse wereld toen zij de nieuwe werelddelen opnieuw ontdekten.

Samen bedachten de oervaderen een manier om te corresponderen zonder dat de westerse machten dit doorhadden, en echter is dit zeer goed gelukt.

Zoals al vanuit de zon werd gecorrespondeert in de vorm van licht werd door onze voorvaderen al gecorrespondeerd via rook ( licht geluid en trillingen) via het hiernamaals, zo konden ook zei op tijd op de vlucht gaan ten tijde dat er dissasters op komst waren.

Om te kunnen mee delen in deze vorm van communicatie moet men de bodem gevoeld hebben van de afrikaanse landen welke allen in het bezit zijn van magie welke ervoor zorgen zal dat men nooit deze plaatsen zal vergeten.
Nog steeds worden in de toeristische gebieden vooral in het zuiden van Afrika de dansen opgevoerd welke als symbool stonden voor de strijdkracht en overlevingsdrang welke dit Afrikaanse continent bezit.
Stamping behoord tot de oudste communicatie manieren ter wereld afstammend van het dierenrijk zien we erg duidelijk een verschil in ras en stand in de hoogte en diepgang van stamping.

Vergeten werd door de westerse machten dat deze manier van communicatie gebruikt werd om vooral de westerse wereld overstag te laten gaan en in te gaan laten zien dat delen iets is waar iedereen wat aan heeft, musicals zoals de lion king en footprints behoren tot de meest diepgaande ooit geschreven want een ieder die iets dieper op deze musicals in zou gaan zal zien dat al deze musicals een zeer diepgaande boodschap hebben en tja dan kunnen wij als westerling zeggen dat stelletje oerbosjesmannen die half naakt staat.. tja deze bosjesmannen hebben een geweten wat bij ons vaak ver te zoeken is.
de magie van Afrika heb ik gevonden en weet waarom dit continent zon enorme indruk op mij heeft gemaakt want puur de puurheid van dit continent heeft niet alleen mij aangegrepen maar een ieder die dit continent eerder bezocht heeft.

Het gezegde in Afrika gaat rond dat niemand op Jesus zal lijken en inderdaad dat klopt omdat een ieder zijn eigen unieke dna heeft gekregen.
Elke ziel behoort tot een diepgaande trilling die vooraf al bepaald word vanuit de dna lichtbronnen.
Licht doet veel meer dan menig mens ooit heeft mogen bevatten.

Ik denk persoonlijk dat wij als westerlingen eens iets mogen gaan leren van een continent wat van niets o veel kan maken want afval wat wij weggooien veranderen daar de nieuwe kindergeneraties in speelgoed autos of andere kunstvoorwerpen. hoe mooi zou het kunnen zijn om met niets blij te mogen zijn als iemand je daardoor de ogen doet openen.

ik zeg daarom ja tegen verandering en ja tegen vernieuwing en ja tegen het groeiproces wat nu gaande is.
Ook wij behoren tot een van de mooiste cyclussen die hier in de galaxy, een continent als afrika kan afgespiegeld worden als de verandering die in vuur plaatsvind, vuur draait met de wind mee en veranderd elke microseconde welke aanstekelijk is voor een ieder levend wezen.

Stamping begint altijd zacht en word opgevoerd naar mate de wind dit aangeeft en het ritme voor de groei der aarde zal bepalen.
Nog nooit heeft een moderne wetenschapper erbij stilgestaan dat de aarde een groeiproces inhoud dat wij grotendeels creeren zij neemt vormen aan die we nooit hebben kunnen weten zij verplaatst naar de plaatse waar wij dat aangeven in gedachten positief of negatief.
Het leven kan o zo mooi zijn als wij weten te gebruiken die krachten uit de natuur welke geboren zijn vanuit onze eigen dna, alles bestaat uit een ritme welke behoord tot correspondentie met het hiernamaals, stamping ofwel dansen met de hogere machten is iets wat niet uit te leggen is en je alleen kan snappen als je daadwerkelijk de dingen zo dicht hebt meegemaakt dat inderdaad de aarde niet hetgeen is wat wij altijd hebben mogen denken want als wij kijken dat we maar uit 4 % uit lichte materie bestaan in het hele heelal en de andere 96% uit donkere materie bestaat hoeveel zou ik dan nog kunnen leren want ja ik wil zo graag zo veel meer nog willen delen met u als mens u als medebewoner van deze schitterende planeet aarde.

Nee laat ik overduidelijk zijn ik geloof niet in het einde der tijden maar geloof in een nieuw begin, ik geloof in overlevingsdrang in magie in inutuitie en uiteraard ik geloof in de ultieme kennis van de mens die de kracht in zich heeft te willen overleven tijdens dit keerpunt.

Ik wil alles delen met u en heb daarom ook deze sites draaien want een ieder die hier misbruik van zal maken of gemaakt heeft zal al deze kracht op zijn eigen " bordje " terug krijgen met alle gevolgen van dien, ik ben net als u als mens gekomen en zal als mens weer wederkeren puur omdat ik wil behoren tot de cirlce of life.

in liefde geschreven Ge di christi re