Monday, November 19, 2007

BANGLADESH ROEPT NATIONALE NOODTOESTAND UIT

het land Bangladesh verkeerd in diep rouw, op dit moment zijn de schattingen van rode kruis organisaties al in de tienduizenden huizen die vernield zijn en hoogswaarschijnlijk zal ook het dodental tot ver over de tienduizend gaan lopen.
Er is sprake van een zeer grote ramp en er word gevreesd voor grote uitbraken van epidemien die voor nog meer slachtoffers zullen gaan zorgen.

Het land verkeerd in grote problemen omdat zij niet de middelen heeft de juiste redmiddelen te gebruiken.
De westerse landen zouden zich werkelijk kapot moeten schamen dat zij geen hulp aan hebben geboden, waarschijnlijk is dit grotendeels te wijten aan de zeer gebrekkige informatie die naar buiten word gebracht. de totale infrastructuur aan de kust is weggeslagen en telefoonverkeer is dan ook vrijwel niet mogelijk.

gevreesd word dan ook dat nog eens honderden mensen zullen sterven als gevolg van honger en uitbraak van epidemien.

Het officele dodental is op dit moment als ver boven de 3000 gekomen, doordat vele lijken nog onder het puin liggen en niet geruimd kunnen worden word verwacht dat de grote uitbraak van epidemien slechts een kwestie van tijd zal zijn.
De Westerse wereld staat er niet bij stil dat ook zij getroffen zullen worden doordat deze epidemien met de wind meegevoerd zullen worden en voornog veel meer slachtoffers zullen zorgen.

Zoals een ieder kan vernemen is er sprake van het volledig juist uitkomen van de maya profetie.

wereldwijd is sprake van zeer extreme weersituaties.