Thursday, September 29, 2005

nieuws van de dag 29 September 2005

Nieuws van de dag,

zoals u wellicht vernomen hebt overal in het nieuws is reeds onze voorspelling eerder op deze site gedaan en geschreven aan het uitkomen.
Overal in New Orleans zijn bacterien en schimmels aan het groeien, deze zullen zeer dodelijk zijn als de mens hiermee in aanraking komt.
Echter word hier wederom te laks mee omgegaan en bied ook Nederland zeer veel hulp aan, hierdoor zullen de bacterien en schimmels ook ons land spoedig bereiken, de schimmels en bacterien zullen verspreid worden door middel van geld en kleding en of andere spullen.
Zoals u overal in het nieuws kunt lezen zult u zien dat onze voorspellingen geen fake verhalen zijn maar op pure waarheid berusten.
Als u eerdere berichten gevolgd heeft dan ziet u dat er al eerder sprake is geweest van het terughalen van mariniers uit het midden oosten in verband met het ziek worden door aanraking met een superklein woestijnvliegje.
Ook hier wederom het bewijs dat de tijd is aangebroken dat de kleinste micro bacterien he top de mens gemunt heeft nu.
Ook een schimmel plant zich simpel voort net als ene varen die laat sporen na, puur door die sporen stop te zetten kunnen we erg grote uitbraken van epidemien voorkomen.
Ook hier komt de egoistische kant van de mensheid boven.
Door het niet willen delen van informatie van laboratoria wereldwijd staan alle wetenschappers voor raadsels.
Is u al opgevallen dat de ijskap enkel aan de noordzijde smelt.... ;-)))

tja wetenschap of bulshit en geld weg werpen in een bodemloze put ;-)