Tuesday, September 13, 2005

Dagboek 13 september 2005 uitleg groep.

Hoe en op welke manier kunt u de groep herkennen, en op welke manier werkt de groep:

Onze groep is wereldwijd "werkzaam" en is vooral herkenbaar via tv commercials, radio, musicals, dvd,s en allerlei promotie materialen. ( lion King, footprint, Unive, wegbewijzeringen enz)
Deze worden door "ons" aangestuurd in hun onderbewustzijn de wereld weer in het goede terug te laten keren.
Echter werkt dit erg simpel, door u een filmpje of song te laten luisteren of zien neemt u onderbewustzijn dit op en gaat daar mee aan het werk voor/zonder dat u daar erg in heeft. ( positieve manipulatie genoemd)
Onze groep mensen is wereldwijd bezig de waarheid "boven" te halen en de "spiegel" te laten keren.
Deze dag zal de geschiedenis ingaan als dag van verantwoording want ook Presient Bush heeft de schuld op zich genomen vandaag van de vele fouten die gemaakt zijn in het rampenplan van New Orleans echter is voor hem deze schuldbekentenis te laat. Hij zal af moeten treden want de sterren zijn hem niet meer goed gezind.
Zo ook de spiegeling van het openbaar ministerie die op dit moment schuld bekend, ook de politie geeft toe fout gehandeld te hebben. Echter zouden de betrokken personen eens na mogen denken dat zij wel ondertussen het leven van een complete familie volledig kapot hebben gemaakt.
Een weerspiegeling van de planeet aarde is helaas nodig om de aarde weer in het goede te laten keren. Dit betreft een COMPLETE weerspiegeling dus zowel van natuur als de mensheid.
Onze groep mensen zal die juiste personen aanspreken die vanuit de sterrenstelsels aangewezen personen zijn mee te mogen gaan helpen de aarde weer in het goede te gaan brengen echter zal dit volledig uit stille kracht gebeuren.
Deze groep mensen is erg makkelijk te herkennen aan het symbool van de knielende olifant ( een been omhoog en een been geknield), op de plaatsen waar wij aan het "werk" zijn zult u dit symbool tegen komen en zal overduidelijk aanwezig zijn.
De reden dat voor dit symbool gekozen is, is het volgende; ook Prins Bernhard heeft tot na zijn "aardse dood" een erg duidelijke boodschap achtergelaten door de olifant af te drukken op zijn rouwkaart, deze afdruk was met groot symbool bedoeld omdat Dhr Berhard maling had aan de mensen op aarde en zich onwijs kwaad maakte om mensen die zich niet om natuur bekommerden.
Dit liet hij echter groots merken door deze boodschap achter te laten.
Echter erg weinig mensen zullen deze boodschap begrepen hebben uitsluitend onze groep mensen.
De reden dat een poot geknield is een een poot staat is ; het staande been staat symbool voor allert zijn, de knielende voor respect en waardering voor natuur en medemens.
Echter mocht u onze personen tegen komen koester dat want ze kruisen maar 1 keer uw levenspad, eenmaal weg zullen ze nooit meer terugkeren.