Sunday, September 11, 2005

Dagboek 11 september 2005 corrupt of...

"war of goodnes"

Zoals een ieder in het midden van Nederland heeft kunnen horen is de complete Utrechtse heuvelrug uitgeroepen tot nationaal park, echter roept dit nogal wat vragen op onder erg veel mensen.
Diverse mensen worden bekeurd omdat ze tien minuten te laat bij de auto zijn en het nu een stilte gebied betreft want het wild moet tot rust komen volgens de boswachterij aldaar.
(Terwijl ze zelf in grote land-drivers door dit gebied rijden)
Echter vinden wij het als groep een erg krom "idee" alleen al dat je wel diverse malen een motorcros toestaat waar enorm veel geluidsoverlast word veroorzaakt en het wild zich werkelijk kapot schrikt en zich weken lang niet in dit gebied laat zien.
Ook wij weten dat hier financiele belangen in het spel zijn want hier word zeker voor betaald en tja beetje kromme gedachte dat het hele jaar mensen bekeurd worden omdat ze zich net iets te laat in dat stilte gebied willen bevinden omdat ze van de stilte van de natuur en de sundowners willen genieten maar diverse keren per jaar met grof geweld de natuur geplet word en door duizenden mensenvoeten compleet onder de voeten word gelopen.
Wie weet tip voor de natuurliefhebber om dan ook maar met grof geweld op uw moter dit gebied in te rijden en van de natuur te kunnen genieten....., ligt dit aan ons of is dit corrupt gedrag eersteklas...
Alleen dit jaar zijn al ruim 78 dieren de dupe geworden van het verkeer en hebben het helaas niet overleefd.
wij als groep zullen overal "zichtbaar" gaan worden juist in deze gebieden om de natuur die toch al zeldzaam en zeer uniek word genoemd ( door universiteiten) beter te beschermen en meer kleur te geven, want wie zaait zal mogen oogsten is het toch....

Blijkbaar gaat het hier de overheid niet om behoud van natuur maar puur om behoud van haar financiele inkomsten zeker te stellen echter roept dit kwaadheid op onder duizenden mensen.

wij weten dat de toekomst van deze heuvelrug zeer kleurrijk zal worden.

Nkosi Sikelela Afrika

Dirk Christians