Thursday, September 29, 2005

nieuws van de dag 29 September 2005

Alarmfase uitgeroepen smelting ijskap Noordpool,

IJskap Noordpool smelt in rap tempo
Uitgegeven: 29 september 2005 07:16 NEW YORK - De ijskap op de Noordpool is in de afgelopen honderd jaar nog nooit zo klein geweest. De komende jaren neemt de ijsmassa steeds sneller in omvang af, als er geen maatregelen worden genomen. Dat blijkt uit een uitgebreid onderzoek van Amerikaanse wetenschappers, dat woensdag in New York is gepresenteerd.
Volgens de onderzoekers van de Amerikaanse ruimtevaartorganisatie NASA en het Amerikaanse informatiecentrum voor sneeuw en ijs (Nsidc) bedroeg de hoeveelheid ijs in september 5,31 miljoen vierkante kilometer.
Tussen 1978 en 2000 was dat gemiddeld nog 7 miljoen vierkante kilometer, blijkt uit satellietbeelden. De afkalving is vooral de laatste vier jaar sterk geweest.
De ijsmassa op de Noordpool heeft altijd al in omvang gevarieerd, maar de afname is nog niet eerder zo sterk geweest. De onderzoekers wijten het smeltproces mede aan de opwarming van de aarde door de uitstoot van broeikasgassen. Als de trend zich doorzet, zal de omvang van de Noordpool iedere decennium met 8 procent afnemen. Tegen 2060 is dan mogelijk al het ijs gesmolten.

Ook dit probleem is erg simpel te voorkomen, met een beetje simpel nadenken, ook hier komt de opwarming puur door de boskap omdat de aarde uit balans is geraakt zien we een duidelijke lijn op de evenenaar dat de warmte grens compleet uit balans is en golvend over de aarde ligt.
Dit zal zeer grote consequenties hebben voor de mensheid binnen de komende deccenia,s
Volgens onze verwachtingen zal binnen tien jaar de natuur dessestreuze veranderingen doorvoeren om haar eigen balans te gaan herstellen met alle gevolgen van dien.
Ook word verwacht dat de komende 5 jaar bosbranden met 70 % toe zullen nemen en zo de luchtkwalitiet ernstig zal vervuilemn waardoor de mensheid er met grote getale aangaat.
Helaas klinkt dit erg hard maar heeft de mens dit zelf op zijn geweten.
Echter kan dit alles nog voorkomen worden door direct in te grijpen en op de noodoproepen in te gaan van diverse Afrikaanse ministers om direct over te gaan tot grootschalige beplantingen wereldwijd, ook kan simpel de uitdroging van het zuiden van Europa voorkomen worden door enorme buizenstelsels die kant op te leggen om het overtollige water wat we hier zullen gaan krijgen daar te gebruiken voor besproeien zodat de natuur de kans zal krijgen direct te herstellen in plaats van verder af te nemen.
Dit zal uiteraard hoge kosten met zich meebrengen maar een erg simpele rekensom maakt al op dat enkel de orkaan Rita al zorg kon drgane voor een complete aanleg van buizenstelsels om alleen dit probleem al op te lossen echter heeft de mensheid een negatief groot probleem ze wil nu eenmaal niet delen en zal dan ook eker de consequenties hiervan ondervinden.
Mijn tijd is aagebroken om te mogen gaan en het hier te laten zoals het is, geen gehoor te krijgen is net zo erg als het roepen dat er een tsunamie komt en niemand wilde luisteren echter deze man die dat toen gedaan heeft is vastgezet uit economisch belang maar heeft het leven gekost van ruim 350.000 mensen, ik al deze fout zoals hij gedaan heeft niet maken.
Worden de wetenschappers nou echt niet wakker geschud en denekn ze nu echt niet na dat e aarde puur rond is geschapen en of ontstan ??? een cirncle betekent erg simpel dat alles zal terugkeren enkel in een andere vorm. vuur, word regen regen word nieuw leven ......

Californie Verenigde staten,

Enorme bosbranden razen over de delen van de staat californie, ook daar is wind samen gaan werken met vuur zodat ze nog grotere schade aan zal gaan richten op de warmtelijn om ook daar de dessertlijnen noordwaarts te sturen.
Ook hier is erg duidelijk te zien dat er sprake is van grootschalige sturing van boven uit de aarde compleet uit balans te laten raken, ook dit is simpel door de mensn zelf gecreert.
Resultaat; honderden hectares bos is al verwoest, 90.000 kippen zijn levend verbrand hoeveel moet er nog komen voor de mens eindelijk wakker schud??

Mexico,


Honderdduizenden mensne zijn op de vlucht geslagen voor ernstig noodweer in het zuiden van Mexico, ook hier zijn aardverschuivingen en grote wateroverlast reeds gaande.
Ook dit is erg simpel te verklaren door te grote boskap is de grond niet meer houdbaar en zal ernstige gevolgen hebben voor d emensheid aldaar.
Ook zijn vele dorpen complet onder water komen te staan, doordat de huizen vaak van leem zijn gemaakt kan gesproken worden dat ook hier sprake is van het wegvagen van alles wat de mensheid heeft wilen creeren.
Ook de infrastructuur heeft ernstige schade ondervonden.
De vooruitzichten zien er niet goed uit voor die regio omdat er nog steeds slecht weer voorspeld word en veel regen die kant op gaat. ook dit heeft alles te maken met de orkanen die in die regio erg veel schade hebben veroorzaakt.

Als de mens ook hier erg simpel nadenkt ontstaat een orkaan al bij dire graden opwarming van het zeewater, hoeveel orkanen zullen er dan gaan ontstaan als er sprake is van ruim tien graden opwarming van de complete aarde.... ( dit zal veel grotere stormen ten gevolg hebben.)
De mens heeft blijkbaar gewoon niet door dat ze haar eigen letterlijk en figuurlijke graf aan het graven is en ze er zelf binnen tien jaar aan zal gaan.
Dit probleem kan je voor wegrennen en erg laks zeggen tja dit behoort tot evolutie .. wij zeggen daarop keihard nee!!!!! dit behoort niet tot evolutie en zullen de veranwoording moeten nemen de klerezooi die wij allemaal als mens gemaakt hebben hier op aarde om die te gaan herstellen en daar is een perfect mix van luxe leven mogelijk door.
Een perfecte levensbalans in erg simpel met de natuur aan te gaan en als de aarde haar balans perfect gemaakt heeft is zeker ruimte voor de mensheid om in perfecte harmony samen te leven met Moeder Natuur, enkel respect te tonen en het juiste aantal te vinden, met de juiste plaats op dat juiste tijdstip al een ramploos leven voor de mensheid zeker mogelijk zijn.
Door de grote van de aanvang van de rampen zal de mensheid eerst op een kluitje worden gestuurd zodat de uitbraak van diverse bacteries en ziektekiemen straks de rest af zal kunnen maken dit is veel makkelijker voor moeder aarde omdat het aantal dan in grove gtallen af zal nemen.
Helaas klinkt dit erg zwaar maar is uit volledige waarheid gesproken.

De tijd is aangebroken voor herstel van evolutie aan u die keus wat hiermee te doen, erg simpel het gevaar met open ogen tegemoet zien of er wat aan doen!!!
Enkel de wil ontbreekt!!!


Spanje, Marrokko,

Vluchtelingen stroom zal steeds grotere vormen aannemen.
Doden bij Afrikaanse bestorming Spaanse enclave
Uitgegeven: 29 september 2005 08:13 Verscheidene Afrikanen zijn in de nacht van woensdag op donderdag om het leven gekomen tijdens de bestorming van een afrastering in de Spaanse enclave Ceuta in Marokko. De Spaanse regering repte van twee slachtoffers, maar sluit niet uit dat het dodental hoger zal uitvallen omdat mogelijk ook aan de Marokkaanse kant van de omheining mensen zijn omgekomen.
Politieagenten repten aanvankelijk van zes slachtoffers. Zij baseerden zich bij hun telling onder meer op Afrikanen die van de afrastering op Marokkaans grondgebied vielen of sprongen en op het oog dood leken. Een Spaanse regeringswoordvoerder zei dat tussen vierhonderd en vijfhonderd immigranten de afrastering in Ceuta bestormden om Spanje binnen te komen.
Immigranten hebben in de afgelopen vier maanden meer dan twintig keer met geweld geprobeerd toegang tot de Spaanse enclave Melilla te forceren. Daardoor kwamen eerder twee mensen om het leven. Spanje en Marokko overleggen donderdag over de stroom Afrikanen die probeert het Iberisch schiereiland en de Europese Unie binnen te komen.

Wie weet is dit eens een reden na te gaan denken waar we eigenlijk mee bezig zijn op deze aarde!!! ook uit dit artikel is egr duidelijk op te maken dat ze zich niet bekommeren om mensen die net buiten hun territoria liggen en blijkbaar al ten dode opgeschreven zijn doordat ook deze mensen niet hebben willen ingrijpen.