Tuesday, September 27, 2005

choossen one.....

gekozen weg, gekozen leven, gekozen vrienden, gekozen een zijn met natuur.
Welke weg slaat u in van het leven....., wij hebben besloten die weg in te slaan die niemand verwacht, maar zullen via de onverwachte weg toeslaan op goede manier uit goodnes gehandeld.
Vaak je vrijheid kiezen bestaat niet uit wegvluchten maar puur die confrontaties aan te gaan met het gevaar bied uitkomst!
Ook ik heb gekozen die weg in te slaan en me niet bang op te stellen voor alle betrokken instantiesen of personen de van kwade wil zijn geweest.
Ook is vandaag de start gemaaktvoor een hernieuwde opzet, onze weg is veranderd en zal via grote omweg bewandeld worden.
Een weg die vele kuilen zal bevaten maar met de juiste bewegwijzering zeker is te bewandelen.
De keus te hebben gemaakt alles achter je te verbranden is niet niets, een geheel verleden achter je te wissen heeft ook mooie kanten een compleet schone toekomst aan te durven gaan met de juiste personen om je heen gevonden te hebben die samen sterker zullen zijn.
Zoals u wellicht vernomen hebt is overal veel gaande wereldwijd, ook dit behoort tot the war of goodnes.
tyfonen die razen over de continenten van Azie, orkanen die razen over de complete zuidelijke linie,s van moeder aarde.
In zeven geteld, in zeven zullen ze toeslaan.
Wij als groep zijn die nieuwe weg ingeslagen die beschreven is in de wind en door te mogen geven aan de nieuwe generatie,s om zich op te gaan maken naar de nieuwe dimensies.
mist en regen zullen heersen totdat de zon terug zal keren naar moeder aarde, om te kunnen vliegen als een vogel zo vrij.
Juist dan is het belangrijk alles achter je te verbranden en een nieuwe toekomstelijke weg in te slaan.
Door de steen te mogen lezen die de opbouw en de visies heeft verkondigd van de piramides van moeder aarde mogen wij ons bevoorrecht voelen deze taak op ons te mogen gaan nemen.
Wij hebben gekozen voor de weg van Goodness and happiness maar welke keus maakt u....
Aan u zelf die keus die kans te pakken om mee te reizen op de carrousel van het leven wij staan klaar dat werk te verrichten wat van ons gevraagd word.
Geniet,deel, geef en heb lief enkel dan word de weg van happiness voor u opengelegd, wij zullen moeten doen waar we voor gekomen zijn die tijd is nu aangebroken.
Aan u de taak de juiste lichtmensen in te laten loggen op onze groep om de boodschap en visie te mogen gaan delen.
De tijd is daar voor terugkeer naar onze plaats.

Ook aan u de keus terug te keren naar de plaats, zoals u goed kunt zien is de lucht Afrikaans getint, de wind beschreven, de aarde gevoeld, om lucht kennis te laten maken met water.

De deuren van Afrika zijn wijd opengezet voor u..

The Embassadorion group