Thursday, September 22, 2005

nieuws van de dag 22 september

Verenigde Staten,

Orkaan Rita groeit uit naar 5..

Orkaan rita is uitgegroeid naar kracht 5.
Deze orkaan schuift zeer langzaam richting de kust van de verenigde staten en dit keer zal de stad Houston het moeten ontgelden ook word erg hard gevreesd voor de grote olievelden aldaar en zal direct grote impact hebben op de olie en bezine prijzen.
Erg veel schade zal ontstaan doordat vele huizen aldaar van hout zijn, ook is duidelijk te zien dat op het hele atlantische tropische front er op dit moment 7 tropische orkanen razen over de Atlantische oceaan.
Ruim een miljoen mensen zijn dit keer op de vlucht geslagen ( ook de mensne die geevacueerd waren moesten wederom hun spullen opnieuw oppakken) en staan muurvast op de snelwegen van Texas doordat de wegen niet voorbereid zijn op dit soort drukte is er sprake van verkeerschaos, mischien is ook deze orkaan toch een keer een les om ook in de Verenigde Staten nu eens geen huizen meer van hout te bouwen maar van steen.
Orkanen zullen vanaf nu veel zwaarder toe gaan slaan en heeft ook alles te maken met de weerspiegeling van Moeder aarde, we weten wat de oorzaak is maar hebben nogmaals besloten vanuit stille kracht te werken via onder andere deze site omdat we simpelweg niet geloofd worden en voor gek verklaard worden tja...

Stille wateren hebben diepe gronden zal nu voelbaar gaan worden wereldwijd.
Ook de voorlopers der Moeder Natuur zullen grote schade aan gaan brengen.

Delmas South Africa,

Ook hier zijn rellen ontstaan en worden de plaatselijke overheidspersonen verzocht ( geeist) om af te treden.
Door wederom grote uitbraken van nu ook Tyfus ( al meer dan 550 doden alleen in Delmas) is de bevolking het spuugzat geworden dat de bestuursleden wel gedacht hebben om hun eigen zakken te vullen maar niet om de rioleringen aan te pakken die er nu voor zorgen dat bacterieen en rattenplagen de volledige vrije hand hebben.

Indonesie,

Vogelgriep treft nu ook eerste mensen tientallen mensen zijn reeds overleden in Indonesie. dit zijn enkel de voorbodes nog maar ook dit virus zal nu groots wereldwijd toe gaan slaan maar de bacterie heeft eerst tijd nodig te groeien de enige weg om deze bacterien onder de duim te krijgen is de temperatuur door groots aanplanten van miljarden nieuwe bomen weer naar beneden te krijgen door de aanplant van imens grote bossen ontstaan er weer nieuwe gebieden waardoor er weer wolken ontstaan waardoor de zon minder kans krijgt de aarde op te warmen.
Het is niet het ozon-probleem wat de temperatuur omhoog laat lopen maar simpelweg de boskap wereldwijd die ervoor zorgt dat temperatuur nu met grote snelheid op zal laten lopen, als de mens nu niet ingrijpt is de mens over 50 jaar vrijwel een uitgestorven ras, enkel een kleine groep mensen zal zo slim mogen zijn dit aan te zien komen en is begonnen met het in veiligheid stellen van hun plannen om te gaan overleven.
Deze zullen "herkenbaar" op vele plaatsen ter wereld geplaats worden allen op veilige plaatsen.

Ethiopie,

Leeuwen slaan toe en hebben meer dan 750 koeien, runderen en schapen doodgebeten ook zijn ruim 27 mensen levend opgegeten door de groep leeuwen.
de groep leeuwen heeft zich ernstig bedreigd gevoeld ook daar door de boskap, en word als aanval gezien naar haar territoria en zal nu veel meer menselijke gebieden intrekken met alle gevolgen van dien.
De leeuw heeft dus puur haar leefgebied aangepast want ook zij ziet de boskap als een regelrechte aanval op hun leefgebieden en de natuur zal zich dan ook tegen de mensheid keren.
Een leeuw ziet ook de mens als een normaal "hapje" voor zijn dagelijks eten.

Ook in India worden honderden mensen per jaar door tijgers opgegeten en vaak in hun slaap verrast door tijgers, ook hier is groots sprake dat de mens in leefgebieden is gaan wonen van de tijger en niet andersom.
Zolang de mens zich dus niet aanpast aan moeder natuur zal zij ongenadig gestraft worden door moeder natuur enkel omdat ZIJ terugeist wat haar toebehoort.
De natuur is oppermachtig zolang wij geen respect en waardering zullen tonen voor moeder natuur en onze lifestyle daarop niet wilen aanpassen zullen er altijd rampen ontstaan en de mens in een wereld van verdriet en verderf leven.
Echter deze periode zal zich nu gaan weerspiegelen omdat de mensheid tot besef zal gaan komen door de enorme grote natuurrampen die nu voor de deur staan te wachten.
Terugkeer hiervoor is niet meer mogelijk en is kwestie van afwachten want de mens heeft ook hier gewoon weg niet willen luisteren.
En tja wie niet luisteren wil zal mogen gaan voelen ofwel de volgende dimensie...