Saturday, September 10, 2005

Dagboek 10 september 2005 Spiegeling....

Zoals een ieder zal kunnen zien, horen en voelen is in de Verenigde Staten( ook wereldwijd) Moeder natuur begonnen aan HAAR ''war of goodnes''. ( alle macht wereldwijd zal wegvallen, gelijkwaardigheid zal hiervoor in de plaats komen.)
De ''president" van dit betreffende land zal niet lang meer zitten omdat hij niet eerlijk na zeggen heeft gehandeld en mensen gemanipuleerd heeft, echter zeer spijtig voor hem en zijn kornuiten is de tijd van waarheid aangebroken en zal deze op natuurlijke manier (langzaam maar zeer dodelijk) "uitgevochten'' worden.
Het is alleen al hypocriet het idee dat dhr BUSH de mensen die geld hadden geevacueerd heeft en de mensen die niet bij machte waren hier gewoon aan hun lot over gelaten hebben.
( simpel weg het idee dat dhr Bush liever oorlog wil spelen en dan wel binnen twee dagen meer dan 100.000 militairen op de been kan krijgen ...)
Ook het nieuws dat er ruim 30 bejaarden mensen omgekomen zijn in het bejaardentehuis is natuurlijk makkelijk te geloven door de personen die achter gebleven zijn doordat er simpelweg niemand die het overleefd heeft het tegenwoord kan bieden, ( de personen die hiervoor verantwoordelijk waren hadden geen zin zelf risico te lopen omdat het erg veel werk zou zijn deze mensen te evacuren, nu ze "dood'' zijn kunnen ze geen tegenwoord meer bieden..) echter helaas voor de personen die ook met dit voorliegen zal de Moeder natuur ook korte metten met hun maken.
Als u goed oplet zult u zien dat de tijd geteld is en "the war of goodnes " vrij baan heeft gekregen doordat het water wat nu uit New Orleans niet eerst gezuiverd is zal de bactierie ( lucht in samenwerking met water) nu overal in dat gebied ongenadig hard toe slaan en vele tienduizenden doden gaan eisen.
Echter ook dit is aan de mens en de overheid aldaar zelf te danken doordat ze het zelf gecreerd hebben.
Heeft er ooit iemand wel eens bij nagedacht dat het land: Verenigde Staten volledig gestraft zal gaan worden puur omdat haar president het vertikt om over het klimaat te praten om de meest stomme reden de economie.....
Wel bij deze waarschuw ik als "voorloper" ( ofwel ; boodschapper, is te herkennen aan the Dogstar) van de zonnestelsels dat de complete economie over de gehele wereld in elkaar zal klappen als een kaartenhuis, want de tijd is daar aangebroken de aardmens te laten zien dat zij haar eigen "doodvonnis" aan het graven is helaas.
De mens is in staat geweest wat hij dacht zijn ''grootste vijanden'' uit te roeien maar is vergeten dat hij nu door zijn gespiegelde vijand vrijwel uitgeroeid zal worden; de microbacterie...
We zijn te lui geworden, te schoon en te egoistisch om ook maar enige liefde te willen delen met onze medemens.

De weerspiegeling zal overal ter wereld toeslaan en wegrennen hiervoor is niet mogelijk!!!
Er is echter een overlevingskans ; allert en eerlijk blijven en eerlijk te zijn wat er nu gaande is op deze planeet.

Met vriendelijke groet verblijf ik met de lach, het licht en warmte van de ZON,

Dirk Christians...

Planet Earth