Friday, March 19, 2010

Petitie...



( afbeelding geeft censuur weer welke onder andere gebruikt worden door vele "wetenschappenlijke instanties zoals Nasa, maar wat heb je aan de wetenschap als je dit niet wilt delen...)


http://petities.nl/petitie/erkenning-door-regeringen-van-buitenaards-leven

Erkenning door Regeringen van 'Buitenaards' Leven!
Voor begrip van de reeds gaande transformatie van de Mens, de Aarde en maatschappij is het noodzakelijk dat onze Regering en Parlement dokumenten met Ufomeldingen van militairen, piloten en burgers, onderzoek van Defensie naar Graancirkels openbaar maakt en het bestaan van "Buitenaards Leven" publiekelijk erkent

PETITIE

Wij mensen die innerlijk weten, door onderzoek weten, innerlijk contact hebben met andere realiteiten.

We hebben mogen constateren dat de tijd daar is dat openlijk wordt erkend dat regeringen "weet" hebben van "Buitenaardse" levensvormen.

Door deze erkenning kan de verandering van de Aarde, de Mens en Maatschappij flora en fauna die nu gaande is openlijk en ordentelijk verlopen.

Chaos en lijden zijn dan onnodig met de kennis van heden. Nieuwe ethiek, kennis en technologie,die nu nog verborgen worden gehouden,zorgen ervoor dat we als mens een stap verder kunnen ontwikkelen en de nieuwe samenleving van binnenuit mede kunnen scheppen en verzoeken alle dokumenten openbaar te maken die inzicht geven in ufomeldingen, bestaan van graancirkels en contacten met "buitenaardse" vertegenwoordigers.

Erkenning van het bestaan van andere realiteiten die onze toekomst kunnen helpen scheppen vanuit begrip en het onbegrip en lijden kunnen stoppen.

De Aarde zal zich vernieuwen volgens het plan, zoals de mens en de maatschappij zich zal vernieuwen als onderdeel van een kosmisch proces dat elke 26.000 jaar plaatsvindt.

Getekende Elbert Westerbeek.


Toevoeging; Embassadorion group,

De aarde maakt zich op exact volgens het plan zoals gemeld www.reflectionmaat.blogspot.com te gaan indelen. Mens dier flora en fauna zullen verplicht zijn aan deze natuurwet op te volgen. Alleen deze weg zal vrij zijn van pijn en lijden mits men de wet der natuur Ma ati bovenaan zet op ALLE agenda,s.

Vanuit onvoorwaardelijke liefde hebben wij deze blogspot in elkaar mogen zetten en jarenlang mogen bijhouden.

De komende 2 jaar zal volledig in het teken staan van extreem grote veranderingen in onze aardkost en circle,s of life welke zullen MOETEN plaatsvinden ons als mens deel uit te mogen laten maken van een wereld waarin plaats is voor iedereen.

De aarde is bezig het exacte patroon op te volgen zoals wij reeds eerder vermeld hebben op onze websites, dit zal ook de komende maanden ook voor Nederland extreme overlast geven in vorm van zeer grote stroomuitvallen en extreme wisselingen in temperatuur. Tevens zullen de landsgrenzen komen te vervallen bij het opbreken van onder andere Nederland en Europa exact zoals de wet van Ma ati.

Zoals u al enige tijd kunt zien hebben wij ons volledig terug getrokken in stilte en zullen alles laten komen zoals het mag komen en opgevolgd word vanuit de wetten der natuur.

Geen mensenhand, geen regering nog enige vorm van aanpassen van deze wet zal aanvaard worden vanuit den hogeren. Het groeiorgaan van onze cirlce aarde zal moeten worden gewaarborgd, daar is geen afwijking in de weg van Ma at van mogelijk.

De censuur welke toegepast is door onder andere NASA en Ipcc.. zullen hun laatste dagen in gaan, buitenaards leven is reeds in elke directe omgeving van het menszijn gesetteld en zal niet meer onderdrukt kunnen worden.

Wereldwijd zal sprake zijn van immens grote verbazing, verbijstering maar ook ongeloof dat eindelijk het inzicht gegeven zal worden voor alles en iedereen dat wij als mensheid slechts een zeer klein deel zijn van de vele circle,s of life.

De komende maanden zal nog verder keihard gewerkt worden aan het creeren van de nieuwe ontwikkelingen om het lijden en de vele pijn van vele mensen om te mogen gaan zetten in gezamenlijk denken gezamenlijk genieten en vooral gezamenlijk kennis mogen doorgeven vanuit alle windhoeken en richtingen van de circle,s of life.

Geen regering op deze wereld zal dit nog tegen kunnen houden.

De dagen zijn reeds geteld dat buitenaards leven zich zal openbaren in uw directe leefomgeving.


Dit alles zal uiteindelijk volledig gerealisseerd zijn voor 2012.

Vriendelijke groet,

Embassadorion group,

Onderdeel van galactische federaties.

www.ge-di-christi-re.com

the lucky weather wil be your key... ( south african musicals ...)