Friday, March 28, 2008

www.ge-di-christi-re.com Online....

verheugd mogen wij u mededelen dat sinds vandaag de duidelijke uitgebreidere site; www.ge-di-christi-re.com online is gezet.
We zijn hard bezig de site nu verder uit te breiden maar wilden u deze informatie niet ontnemen en zijn begonnen met het eerste deel online te plaatsen.

Zij zal een duidelijke visuele weergave geven omtrent het proces wat komen gaat maar vooral hetgeen al heeft plaatsgevonden in onze history.

Overduidelijke geheimen der natuur zullen worden vrijgegeven en ook voor een ieder vooral begrijpbaar worden uitgelegd zonder moeilijke benamingen of wetenschappelijke termen.

Wij hopen dat u de komende weken kan genieten van het opbouwen van onder andere deze site die een duidelijke weergave geeft hetgeen gaat plaatsvinden en hetgeen reeds gerealiseerd is.

We zullen op deze sites een meer complete en zeer selectieve uitleg geven waarom wij dingen zo zien en waarom wij deze weergaves zo naar buiten hebben willen brengen.


Wij wensen u veel kijk en leesplezier toe en willen overduidelijk aangeven dat de geschreven teksten en getoonde weergaven een beeld zijn zoals Ge di christi re ze door heeft gekregen in zijn dromen, Hier zal en kan dus geen enkel recht een verleend kunnen worden.

Zoals de maya al zei vroeger; dromen is geboorte tot creatie..


www.ge-di-christi-re.com

Vriendelijk dank

The Embassadorion group