Monday, March 31, 2008

de kracht en het geheim van water...

Uitleg water weet het antwoord;



Water, we drinken het, we ervaren het, we kunnen het voelen, we kunnen het zien, we kunnen het zefs ruiken en toch snappen we nog steeds weinig van dit wonderbaarlijke wonder WATER.

Het is doorgrondbaar, het kan warme of koude energievormen aannemen, het kan troebel zijn helder of pikzwart door vervuiling.

Kortom Water is iets magisch lieve mensen iets wat we veel beter zouden moeten onderzoeken want als er iets is meer in zich te hebben enige grondstof of enige levensvorm wat meer geheimen telt , dat is dan water ...



water kan vormen aannemen als golven het kan energie opwekken in samenwerking met wind maar kan ook zichtbare kenmerken aan ons doorgeven als we dit vast gaan zetten in de vorm van ijs of ijskristallen.

We leren door te ontdekken, te ervaren maar vooral door te sparen want Water heeft een "vastigheid" die geen enkele levensvorm op aarde kan weergeven.



Als we beter op het woord water ingaan dan zien we dat water transparante vormen aan kan nemen die voor mensen van levensbelang zijn omdat ook wij als menselijke levensvorm voor ongeveer 70 % uit water bestaan en dus van een gezonde water balans afhankelijk zijn.



Door water beter te leren begrijpen ontdekken we dat water ons een enorme levensles kan leren door dit vast te zetten en te fotograferen in de vorm van ijskristallen. ( Bron Masaru Emoto Japan, water weet het antwoord.)

Deze man wist eigenlijk energie vast te leggen zoals dit nog nooit was gedaan, door positieve of negatieve energie toe te voegen aan het gesproken of geschreven woord kon men eindelijk vastleggen dat Goddelijke en of duivelse energievormen zijn die we zelf aan kunnen nemen of kunnen weigeren of beter kunnen negeren aan elk van ons die keus.

Bacterien in water reageren direct op deze frequenties van energie welke verbonden zijn met ons menselijk brain die electrische signalen doorgeeft en zo de vorm van energie bepaald.

De bacterien "vluchten weg" als er een herstelprocedure gaat plaatsvinden in de vorm van natuurramp, want ook deze behoren allen tot een groeiproces der aarde of beter gezegd ze reageren puur ok de energie.



Water heeft overduidelijke kenmerken die aangeven wanneer een natuurramp of eigenlijk herstelprocedure plaatsvind op uw planeet aarde.

Door water digitaal te fotograferen in de vorm van ijskristallen kan een bacterie "vastgelegd" worden, plaatsen waar natuurrampen GAAN plaatsvinden zijn deze bacterien veelal weg en vormen geen duidelijke ijskristal meer.



Dit kan simpel een vergelijk geven met een hogere levensdimmensie namelijk olifanten welke duidelijk een veel lager signaal frequentie ontvangen wanneer de natuurramp in aantocht is meestal gebeurd dit enkele uren of zelfs 24 uur van te voren.

De olifant wil enkel van die zeer lage frequentie af en loopt net zo lang door totdat die frequentie weg is en hij weer rustig kan bijkomen.

Vogels hebben exact hetzelfde maar deze gebruiken de hoge frequentie van de aarde welke zeer kort en zeer snel afgegeven worden, hoe lager de frequentie hoe langzamer, hoe hoger hoe sneller de frequenties word.



Als wij als menselijk ras bij elkaar zouden komen en elkaar de kennis door zou willen geven ontstaat allereerst een enorm discussiepunt van wat wel of niet waar moet zijn maar al snel zal het gevoel parten gaan spelen dit is de frequenties waarop het water van de mensen reageerd en dus ook positief of negatief kan reageren.



Het kan simpel uitgeprobeerd worden door drie planten te kopen en elk een energie toe te wensen, de eerst koester je, de tweede negeer je de derde toon je kwaadheid, dit klinkt gek maar je zal snel zien dat het eerste plantje die "dood" gaat diegene zal zijn die genegeerd word doordat hij geen energie krijgt, de tweede de plant welke kwaadheid getoond word en de derde zal direct gaan groeien en tonen dat liefdevolle aandacht niet alleen voor mensen voor levensbelang is maar ook voor flora en fauna in aller levensbelang is en de levensduur met veel jaren zal verlengen.



In de komende periode zou water perfect als "overlevingsbron" gebruikt kunnen worden door alle plaatsen op aarde digitaal te fotograveren in de vorm van ijskristallen zoals Masaru Emoto deed, dan zal men zien dat deze techniek zeer snel verder ontwikkeld zou kunnen worden en tot in perfectie de plaats van ramp, de tijd en de exacte data aan zou kunnen geven wanner deze gebeurtenissen plaats gaan vinden.



Als de wetenschap eens nader op deze techniek in zou duiken zonder vooroordelen te hebben dan zou men miljoenen mensenlevens kunnen redden de komende maanden en jaren.



Ik blijf erbij water is iets magisch iets wat eerlijk is en diepgaand zonder te kunnen liegen het water is helder of niet...







Water kan ook angst creeren door uitvoer in spraak en betekenis in alle religien maar toch gebruiken we geen van allen op de juiste manier dit water.




denk eens na hoe mooi water is....



Mischien eens een gedachte water eens te onthouden als een heerlijke orkest te herrinneren je zal zien dat dit direct in je eigen lichaam tot uitvoer gebracht zal worden en je een heerlijk rustig gevoel geeft.



Water .... verdient respect, liefde maar vooral verdraagzaamheid om samen de circle of life te behouden...