Sunday, March 30, 2008

wolkformaties ofwel wisseling der wacht...

"Wisseling van de wacht"

Bij "een wisseling van de wacht" wat bedoeld word als "wisseling" tijdens ompoling onstaan zeer gevaarlijke omstandigheden in de bovenlagen rond de aarde zonder dat deze direct zichtbaar zijn voor mensen.

Bij goede dagen kan men met een goede zonnebril op zien dat de wolkformaties via verschillende lagen over elkaar schuiven allen in reflectie ofwel spiegelbeeld.
Juist dit word vergeten of over het hoofd gezien door veel wetenschappers want niet voor niets word gezongen in musicals zoals Lion King : kijk in de spiegel van het leven... wind en water vuur en lucht...

Juist als we deze weerspiegeling eens beter onder de "loep gooien" dan ontdekken we dat simpel een balans kan worden opgemaakt voor de oorzaak te achterhalen van de op dit moment zo grote hoeveelheden neerslag die wereldwijd gaande gemeten word en op zeer klein gesitueerde plekken op aarde terecht komt.

Via het overzichttabelletje ( zie afbeelding) kan je zien wat er werkelijk gaande is en wat de oorzaak is van deze enorme hoeveelheden neerslag.
Doordat de wolkformaties allen direct reageren op een aardmagnetisch veld in de binnenste kern van de aarde zal direct aanneembaar en zichtbaar maar vooral voelbaar worden wat de gevolgen hiervan ook kunnen zijn.

Deze "frontale botsingen" kunnen waarneembaar gemaakt worden als men de spanningsvelden zou gaan meten tijdens deze "frontale botsingen" in de lucht en wolkformaties.

Deze "botsingen" zorgen voor een enorm energieveld wat zich ontlaad in letterlijke seconden ( Spanje, Australie en andere plekken; 200 mm water in een aantal uur tijd, nog veel meer metingen zjn gedaan maar dit kan als voorbeeld aangegeven worden.) en word direct aangevuld doordat de wolkformaties net zoals in een onweersbui deze ladingen energie direct kwijt willen en aan moeder aarde terug willen geven.

Enorme ontladingen werden al reeds wereldwijd waargenomen op erg veel plaatsen geen enkele op aarde uitgezonderd.
Spanje waar diverse malen in zeer korte tijd ruim 71.00 bliksemontladingen werden gemeld, Australie waar in 24 uur tijd vrijwel 80.000 ontladingen die zorgden voor een mega-energieontlading waardoor ruim 100.000 huizen alle techniek kapot was geslagen.

Ook Nederland en andere delen in Europa waren deze zeer gevaarlijke ontladingen meetbaar en waarneembaar en vooral voelbaar, Leersum Nederland een drietal weken terug was een inslag gemeten waar 50 huizen getroffen waren en waarvan 20 alle ruiten eruit waren geslagen en ook de apparatuur kapot was geslagen.

Als we goed naar het overzicht tabel kijken kan je zien dat de frontale botsingen vergeleken kunnen worden met bijvoorbeeld een wiel waar een groot slag in zit, als we dan diverse wielen boven elkaar plaatsen waar allemaal een slag inzit en deze tegelijkertijd door de druk van de atmosfeer tegen de aarde aangedrukt worden dan merk je snel op dat er sprake is van grote botsingen en dat al deze wielen juist met elkaar in botsing treden OMDAT deze door het slag in de wiel juist tegen elkaar aan klappen en hun ontladingen direct aan de aarde terug willen geven.

Ook het wisselend gedrag van de mensheid kan direct aan deze wisseling gekoppeld
worden, door een enorme toename van dit spanningsveld ontstaat een "depresief veld" waarin mensen vaak manisdepressief worden en geen zin meer hebben en veelal alleen maar willen slapen, dit word bedoeld in spirituele kringen met de mensheid zal in diepe slaap verkeren.

Ook kan een direct verband gelegd worden met de enorme toename van grote hagelstenen die inslaan wereldwijd en voor enorm veel schade zorgen met name bv in Rusland waar vorig jaar ruim 10.000 huizen werden beschadigd doordat hagelstenen dwars door daken heen zijn komen zetten, VS waar ijsblokken werden gemeld van 52 cm doorsnede, Nederland waar tot voor enkele weken terug nog een aantal ijsblokken werd gemeld van ruim 30 cm.

Er mag van groot geluk gesproken worden dat de waarschuwingen dit keer geleidelijk aan komen en niet zoals reeds eerder gebeurd is in zeer snelle opvolging van elkaar opgevolgd waren.

Er zal met name de komende drie en half jaar een enorme toename worden gemeld van deze ijsbrokken die groter en met meerdere getallen naar beneden zullen storten DOORDAT de frontale botsingen in de luchtlagen en wolkformaties ook enorme temperatuurverschillen met zich mee dragen waardoor deze "ijsbonken" ook enorm KUNNEN groeien.



Juist de komende periodes ( 3,5 jaar, tot en met 2012) zal een enorme toename plaatsvinden tesaam met de rest van de bijverschijnselen van een ompoling en zal de mensheid rekening moeten houden met een einde van de wereld ZOALS wij die nu kennen, het zal zeker geen einde der tijden inluiden maar voor hen die wil geloven wat komen gaat en in wil zien door te onderzoeken wat ware waarheid is, dan zal men al snel ontdekken dat zonder moeilijke bewoordingen de wetenschap juist voor de normale gewone man begrijpbaar en vooral duidelijk behoort uitgelegd te worden.

Het verzinnen van vele moeilijke verwoordingen zal de wetenschap nu zelf in haar eigen groeiende baan belemmeren. Zij heeft het zichzelf bemoeilijkt.



Vriendelijke groet

ge di christi re