Thursday, November 22, 2007

Gemanipuleerde pers

Wat al jaren overduidelijk bleek word nu duidelijk zichtbaar.

persberichten worden groots gemanipuleerd zodat mensen zich op de borst kunnen strijken.
er is nu duidelijk te zien dat grote overheidsinstanties informatie niet juist naar buiten laten treden waardoor er inderdaad verwarring is ontstaan naar bepaalde meningen.

Als menig persoon beter op de persberichten zou letten dan zou je snel doorhebben dat menig persbericht is gemanipuleerd door op de zeer incorrecte manier de berichten te formuleren.

Straks zal tijdens dit keerputn overduidelijk worden welke media en overheidsinstanties deze grootse manipulatie op hun geweten hebben, de mensheid word groots dom gehouden zodat ze niet konden gaan vragen hoe of wat.
Nu echter word wereldwijd ingezien dat niet altijd eerlijk werd gehandeld en of geregeerd.

Ons is overduidelijk dat menig Indiaan zich in de handen wrijft als dit keerpunt zal plaatsvinden want was het niet eens gewaarschuwd vanuit de indianen dat de wereld zich tegen ons zou keren als de mens niet op tijd zou aanpassen aan de wetten der natuur, wel blijkbaar heeft niemand ooit geweten en of doorgehad dat ook wij als mensheid zonder dat we dit wisten direct onderdeel uit maakten van een natuurlijk groeiproces der moeder aarde, ook wij verplaatsen producten zoals in de dierenwereld ook gaande is en zonder dit te weten maakte dit onderdeel uit van een verandering van de magnetische polen welke dessestreus zullen zijn voor onze mensheid mits hier geen duidelijke stappen tegen worden ondernomen.

Wij zullen op geen enkele wijze de dingen meer tegen kunnen houden zoals ze nu komen gaan, echter kunnen wij wel met alle kracht gebruik maken van intuitie en overlevingsdrang zoals we geleerd hebben van onze oeroude voorvaderen.

Al onze moderne technieken zullen het af laten weten en zullen zorgen voor de grote dessorientatie tussen ons menselijk ras zij zal zorgen voor grote paniek en grote ordeverstoringen wereldwijd.

Het keerpunt wat komen gaat zal een einde brengen aan het verschil tussen arm en rijk de mensheid zal in haar bewustzijn opgetild worden tot een hoger dimmensionaal diepgaand denken.

Het is niet meer aan mij mensen te hoeven overtuigen wat komen gaat, de gebeurtenissen zullen zich nu zo snel na elkaar opvolgen dat geen enkele dissaster meer met dollars of euros is te verbergen de mensheid zal nu in gaan zien dat een proces in werking is gezet wat puur behoord tot een natuurlijke cyclus van het leven, deze cyclus is perfect vastgesteld in oeroude kalenderszoals onder andere de maya geschriften zij wisten exact wanneer een daadwerkelijk keerpunt ( wisseling van de polen) zou plaatsvinden, echter het ongeloof van onze moderne wetenschap zal groots op de proef worden gesteld.

Wij zijn begonnen de circels te creeren die de mensheid mogen gaan begeleiden tijdens dit keerpunt.

overduidelijk zal worden dat de moderne techniek het volledig af zal laten weten, vliegtuigen zullen crashen en vele boordcomputers zullen gedessorienteerd raken.
Grote systemen zoals ons waternet zullen falen doordat computers van slag zullen raken.
Na dit keerpunt zal elke persoon die getracht heeft de waarheid te onderwerpen tot verantwoording worden geroepen.