Saturday, April 28, 2007

Toeristic information

Waarschuwing voor alle kustgebieden wereldwijd.

Aardbevingen zullen komende weken nog verder opgevoerd worden, deze ondergrondse breuklijnen hebben te maken met het groeiproces der aarde.

Grote continentale verplaatsingen staan voor onze deur.

het is ten zeerste raadzaam voldoende water en voldoende HOUdbare etenswaren in huis klaar te zetten.

Denkt u aan kaarsen, blikken eten, voldoenden drinken ( het beste houdbaar dit is langer houdbaar in geval dat.)
Radio en Tv verkeer zal volledig platgelegd worden doordat magnetisch veld van de aarde zal wisselen en zich op andere coordinaten zal nestelen.
Hierdoor veranderd onze connectie vanuit natuurlijk oogpunt.
Alle zeeschepen moeten rekening gaan houden met naderende tsunami,s, wij Nederland liggen " vrij" veilig achter onze "moeder" Engeland.
Het midden van Nl zal waarschijnlijk door de bevingen OMHOOG gedrukt worden.
Het noord westen en gedeeltelijk noord oosten zal grotendeels onder zee komen te liggen, enorme gaten zullen hier zorgen voor koele oceaanstromingen.( olie en gasvelden die in elkaar klappen.

Voor alle hooggelegen gebieden zoals Zwitserland geleden de volgende waarschuwingen;
door oude breuklijnen die opnieuw tot leven zijn geroepen is het zeer gevaarlijk zich achter stuwdammen te bevinden, door veel kleine bevingen in de gebieden ook rond en in de Alpen zullen haarscheuren ontstaan in stuwdammen welke daarna als grote stortvloeden over de dorpen zullen razen.
Dit zal slechts in enkele minuten tijd plaatsvinden, vluchten is dan ook vrijwel niet meer mogelijk, wij waarschuwen liever op tijd dan dat zoals de overheid doet op het laatste moment gewacht word om vanuti economisch belang te kiezen voor economie en niet voor mensenlevens.

Ik hoef niemand meer te overtuigen omdat er overduidelijk en veel bewijs word geleverd dat erg veel nieuws met opzet achter word gehouden het is dan ook van groot belang onze sites die wereldwijd draaien door te geven aan de mensen die u lief heeft zo kunt u voorkomen dat u verrast word door de plotselingen gevolgen van het groeiproces der aarde.

Vanuit oostelijk zal de eerste breuk zich zichtbaar maken.