Tuesday, April 24, 2007

Hevige sneeuwstormen verwacht Midden Amerika( + TOERISTIC INFORMATION MEDEDELING)

De amerikaanse overheid heeft mensen in midden Amerika opgeroepen wederom voldoende eten en drinken in huis te halen omdat er sprake is van een wederom zeer actief sneeuwfront.
In een dag word meer dan 100 ft sneeuw verwacht wat voor grote problemen zal gaan zorgen.

Erg duidelijk word het rotatiepunt zichtbaar waar de pool zich zal gaan nestelen, het nestelen van een nieuwe pool zal straks in enkele uren plaats vinden.
Alle voorbodes zijn reeds aanwezig.
Ook in de ksy zullen er blackholes gaan ontstaan waardoor enorme luchtzakken in zullen klappen en ineens voor extreme kou zal zorgen dat leven in dit gebied Absolutt niet meer mogelijk is.

Ons is overduidelijk geworden dat vele overheden dingen toe laten en gewoon afwachten terwijl ze erg goed weten wat komen gaat.
Erg vreemd is dat erg veel natuurdissasters uit het nieuws worden gehouden. Wel is er sprake van extreem veel nieuws van geweldsdelicten.

Een tweede roatiepunt van de pool word zichtbaar voor de Kust van VS.
Het is zeer raadzaam deze regios te mijden.
Voor Nederland is de droogte in ons goed belang omdat droge grond zal gaan drijven en niet in elkaar zal klappen tijdens de aardbevingen.
Zodra zeer droge grond ineens nat word zal de grond gaan drijven, doordat zeer grote gedeeltes van ons land op veengrond ligt worden hier binnenkort problemen mee verwachten.
U mag hier denken aan spontaan scheuren van wegen, Huizen tunnels etc.
Helaas is de ompoling niet tegen te houden, WEL IS HIJ AAN TE STUREN IN EEN BEPAALDE RICHTING TE GAAN HIER ZOU KEIHARD NU STAPPEN TEGEN ONDERNOMEN KUNNEN WORDEN DOOR ALLE OVERHEDEN MAAR HELAAS MERK OOK IK DAT DE WILSKRACHT VAN HET NIET WILLEN GELOVEN WAT WERKELIJK GAANDE IS DE MENS HELAAS NIET IN STAAT STELD DE DINGEN TE DOEN VERANDEREN DIE KOMEN GAAN.
hELAAS MERK IK OOK DAT MENSEN VOL ONGELOOF REAGEREN EN ME VOOR ALLES UIT MAKEN EN ZELFS DUIVELS NAAR MIJN HOOFD GEGOOID KRIJG, IK DEEL DEZE OPMERKIGN ABSOLUUT NIET MAAR GELOOF IN DE GODDELIJKE KRACHT DIE WIJ ALS OERMENS GEKREGEN HEBBEN OM DINGEN AAN TE VOELEN EN TE KUNNEN AANZIEN KOMEN MAAR DOORDAT WIJ ONS ZO VOLLEDIG AFHANKELIJK GEMAAKT HEBBEN VAN TECHNIEK DIE OP DIT MOMENT OP ALLE FRONTEN BEGINT TE WEIGEREN ( ALLE SYMPTHONEN VAN HET WARE MILLENIUM PROBLEEM)ZAL DE MENS NIET DOOR HEBBEN WAT NU GAANDE IS, HELAAS KAN OOK DE NEDERLANDSE OVERHEID HIERVOOR VERANTWOORDELIJK GESTELD WORDEN OMDAT OOK ZIJ BIJKBAAR " OPZETTELIJK" HEEFT ZITTEN SLAPEN EN DEZE DINGEN GROTENDEELS UIT HET NIEUWS PROBEERD TE HOUDEN.

iK STEUN DE VISIE VAN HET WONDERSCHONE ZUID AFRIKA EN DEEL DE KENNIS MET MENSEN ZOALS NELSON MANDELA BISCHOP TUTU, ELTHON JOHN ETC.
OOK VOOR U GELD EEN GOED GEWAARSCHUWD MENS TELT VOOR TWEE, DE GROND ZAL BREKEN... VERBORGEN BOODSCHAP IN LION KING LUISTERD U MAAR NAAR DE NEDERLANDSE VERTALING VAN DEZE CD EN ERKEN WAT GEZONGEN WORD IN SAMENBINDING MET FEITEN DIE NU WERKLIJK GAANDE ZIJN.

oNS EK BYE LIV aFRIKA