Tuesday, August 18, 2009

Vrije energie.. ( ''reizen in de tijd''.. Einsteinvisie..)


Reizen in de tijd zo Eistein dit ook wel noemde is op vele plaatsen veel meer in werking getreden dan wij denken.

Tijdwinst maken door middel van meer dingen doen op dezelfde tijdsperiode geeft mensen een veel hogere maat van ontwikkeling aan zonder dit zelf te beseffen.

Deze nieuwe vrije vorm van energie is op vele plaatsen onoverkomenlijk geworden en niet meer uit het straatbeeld weg te slaan.

Ook de mensheid ontwikkeld meer en meer door in haar evolutie een stukje hogerop te komen in de cirlce of life.

In de komende reeks channelingen ga ik u proberen mee te nemen in het reizen in de tijd, tijd is iets wat wij zelf gecreerd hebben en de genieting van het beleven naar dat moment welke wij daar aan toe voegen.

Vrije energie of ook wel reizen in de tijd zo Eistein dit noemde is op vele manieren mogelijk.

Waar de mens er vroeger een dagtaak aan had drinkwater en eten te verzorgen heeft de mens nu zoveel in een dagtaak ingepast dat men inderdaad kan spreken volgen de visie van Eistein het "reizen in de tijd" of ook wel gewoon genoemd meer creatie creeren in hetzelfde tijdsbestek..

Op veel manieren is duidelijk geworden dat veel mogelijk is geworden doordat onze levenscyclus waarin wij ons bevinden ons duidelijk telkens een level omhoog trekt.

Op veel manieren ontwikkeld onze mensheid haar kennis zonder dat we dit zelf beseffen, waar we vroeger nog ongestoord stonden te wachten en onze tijd stonden te verdoen kunnen we tegenwoordig op veel plaatsen al gewoon doorrijden JA ;-) op rotonde,s een manier waarop we kunnen spreken dit behoort tot vrije energie...

Op veel manieren kan nu worden gedacht waarom dingen plaatsvinden, natuurrampen, aardbevingen etc, MAAR heeft ook u er wel eens bij nagedacht dat JUIST deze natuurrampen in onze hele geschiedenis ervoor hebben gezorgd dat onze mensheid zich steeds verder begon te ontwikkelen en juist vaak in deze perioden in zeer snel tempo ontwikkelden.

Toen de eerst schuilplaatsen werden gebouwd door mensen werd al snel ervaren dat wind water vuur en lucht zeer grote elementen waren waar goed rekening mee gehouden zou moeten worden.

Zonder de kennis mee te nemen van onze voorvaderen kon men onmogelijk een menselijk hoger bewustzijn ontwikkelen welke nu ontwikkeld is. we bezitten erg mooie hoge kennis welke zeer goed gebruikt zouden kunnen worden.

De ontwikkeling van zwevende steden in onze atmosfeer zal dan ook in enorme stroomversnelling worden gezet nadat duidelijk word hoe immens de impact word wat een pole shift in zal houden.

Deze steden zullen als het ware als grote moleculen zweven in ons aard magnetisch veld waarbij natuurrampen vrijwel geen impact meer kunnen hebben op deze steden, door middel van de mogelijkheid van verplaatsen zal ook de mogelijkheid dus aanwezig zijn niet meer kwetsbaar te zijn voor tornados en of krachten van wind in samenwerking met water en lucht.

De pole shift die aanstaande de komende weken en maanden is zal niet op slechts een dag plaatsvinden maar zal via langere perioden uitgestreken worden zoals eerder is vermeld op onze websites, dit is nodig bevonden door boven om onze mensheid tot hoger bewustzijn te gaan laten komen, grote wereldleiders zullen verrast zijn als zij niet naar hun lang van te voren gebouwde vluchtverblijven kunnen vluchten omdat tijdens het shiften de volledige techniek computer en of compasgebonden het af zal gaan laten weten.

Deze storingen worden wereldwijd inmiddels gemeld en zijn al begonnen.

Het ontwikkelen van vrije energie welke niet perse meer gericht is op magnetisme zal zeer snel gaan en ook gaan zorgen dat onze " nieuwe wagenparken" deze ontwikkeling zeer snel zal gaan doormaken. Vergeten is door de mensheid dat JUIST het uitstoten van broeikassen het mogelijk hebben gemaakt onze atmosfeer te versterken en een groter en sterker front zullen gaan vormen tijdens grote meteoriet en komeetinslagen zoals reeds eerder hadden plaatsgevonden.


Juist door het groots falen van deze techniek zal duidelijk worden hoe immens belangrijk is dat het samenvoegen van deze kennis zal gaan zorgen voor grote gebondeheid wereldwijd. Er mag dus niet gesproken worden van Falen maar het ontbreken van kennis waarbij techniek het af laat weten omdat de techniek nog niet volledig vrij ontwikkeld is, ook deze ontwikkeling is dus nodig de vrije energie verder te mogen gaan ontwikkelen.

Ik heb smeekbedes mogen horen vanuit Afrikaanse landen wanneer het payback time is voor de Westerse landen het verdriet aangedaan aan Afrikaanse landen " terug te gaan betalen" na enige uitleg aan deze mensen begrepen ook zij dat de Goden anders werken dan menig mens kon indenken.

De gedachte aldaar dat alleen geld dromen kan verwezenlijken heb ik reeds diverse malen de mond mogen snoeren omdat juist niet geld de draagkracht is van ontwikkelingen maar de drijfkracht en het doorzettingsvermogen van ons als mens in geloven in onze eigen dromen moet worden voortgezet.

Ook hen is reeds de gedachten gestuurd geen geld nodig te hebben grote stadions te bouwen om kampioenen voor bijvoorbeeld voetbal te creeren, deze worden en of zijn al gecreerd voordat menig stadion zijn eerste steen mocht hebben ondervinden. De kampioen van datgeen je wilt worden bevind je volledig in je eigen mind.

We ontwikkelden steden, wegen waarin achteraf bepaald werd wat fout en of goed bleek te zijn, de ontwikkelingen die wij nu reeds door gaan maken zijn bij voorhand zeer goed over nagedacht en zijn niet aan geld en of macht gebonden systemen. Deze systemen kunnen en zullen dan ook volledig vrij worden ontwikkeld en op de markt worden gebracht ;-)


Denkt u eens na hoeveel miljarden alleen Nederland al in snelwegen op dit moment stop maar hoe kortzichtig overheden zijn als ze niet eens de ontwikkeling van nieuwe autos in de gaten hebben gehouden. Want ook wij weten inmiddels dat de zwevende auto al zover in ontwikkeling is dat BMW als eerste grootschalig zwevende auto,s op de markt zal gaan brengen vanaf 2011... denkt u dus eens even na.. over amper twee jaar ziet u auto,s langs u op scheren welke geen banden meer zullen hebben maar welke gebruik zullen maken van een aardmagnetisch veld waarbij vrije energie de hoofdzaak zal gaan worden.

Rubberplantages en vele andere manieren van boomkappen zullen dan ook overbodig zijn geworden slechts het in evenwicht houden van de nieuwe meridiaanlijnen in de vorm van de eerste ontwikkelingen naar de levensbloem toe zullen zorg dragen voor een behoud van duizenden jaren lange vrede en perfecte harmoney in flora en fauna.

Op de websites ( www.ge-di-christi-re.com) ziet u een voorproefje zoals de zwevende steden en nieuwe vrije energie zal gaan ontwikkelen, shutle verbindingen zullen extreem schone steden creeren, grachten in combinatie met veel flora en faune ook in binnensteden zal de perfecte harmony gaan tonen zoals de Goden met onze ontwikkelingen in petto hebben gehad. Vrije tijd zal het bestedingsdoel worden van de nieuwe tijd waarbij ontwikkelingen dusdanig in snel tempo zullen gaan dat voor een ieder hier op aarde een plekje onder de zon en maan zal zijn gereserveerd.

Ziekten zal op vele wijzen de mond kunnen worden gesnoerd omdat men de ontwikkeling en voortgang van het menselijk zijn en kunnen als levenskracht is gaan onderkennen, het posi en nega activa zal dan ook in de medische wetenschap alle deuren doen openen. grote doorbraken voor evolutionair ontwikkelde " ziektes" zoals Aids Hiv Kanker etc zullen grootschalig de mond worden gesnoerd zodra geld word uit verbannen.


Vrije energie is op alle manieren in ontwikkeling gezet maar werd/ word zeer onderschat door met name overheden, wij als ambassadeurs van de Goden en uw universum hebben de krachten van hunzelfe gebruikt deze ontwikkelingen vanuit MA at gebonden in sneltrein tempo te gaan ontwikkelen.

Het reizen in de tijd is dus al geruime tijd begonnen maar kan op vele manieren gezien worden of geuit worden..;-)

opent u ook uw ogen of blijft ook u met oogkleppen oplopen zoals overheden op dit moment doen miljarden euro,s over de balk gooien niet wetende wat en hoe snel de ontwikkeling gaande is van vrije energie en het reizen in de tijd..;-)

bij deze al wat links ;-)

http://www.freeenergycompany.nl/
http://nulpuntenergie.net/index.php
http://www.skepsis.nl/vrije-energie.html
http://www.energielabeladviezen.nl/vrije-energie.html

etc etc...



In liefde en licht groet ik u

Re zoon van ra.