Sunday, August 30, 2009

Hoe werken de Pantheons... ( bericht word later uitgewerkt..)






Allereerst wil ik eens terugkomen op de benaming van de pantheon gebouwen welke wereldwijd op de meridiaanlijnen stonden.

Deze lijnen zijn gekoppeld aan de pentagram en haar reflectie en waren wereldwijd er op gericht om tijd waar te nemen gekoppeld aan de zon maan en hun schaduw-waarnemingen ( schaduwzon en schaduwmaan.). deze tijdsweergave was geen afwijking van mogelijk omdat deze exact reageerde op elke manouvre de zon zowel maan maakte welke onze belangrijkste tijdswaarnemingen zijn.

Alles om ons heen word bepaald door getijden zonder dat we dit zelf beseffen, getijden bepalen magnetische in aantrekking en zowel afstotingskracht.
Zonder erbij stil te staan zijn Zon zowel maan de draagkracht en stuwveer van eb en vloed en worden gekoppeld veelal aan onze tijdswaarneming van dag zowel nacht.

Als we de pantheon nader bestuderen dan zien we in de loop der tijden enorme roofpartijen welke de pantheons in haar oorspronkelijke staat hebben vernietigd.
Pantheon ook wel gebouw der alle goden genoemd waren gericht op de aanbidding van ALLE 340 Goden welke ONS galaxy rijk is, door deze gebouwen te voorzien van beelden en vele half ronde doorkijken kon men exact de zon EN maan waarnemen vanuit de binnenkant van deze schitterend gedecoreerde gebouwen.

Door de loop der jaren heen zijn veel van deze gebouwen vernietigd of ingewilligd als religieuze kerk, instantie of financieel crissis centre.
vergeten was dat alleen deze gebowuen de echte tijd waarnemen zonder enige binding te hebben aan een atoomklok welke een afwijking vertoond door de loop der jaren heen doordat de draaicyclus van de aarde IS veranderd door de loop der jaren heen en geen correcte telling word bijgehouden op dit moment zoals dat vroeger gebeurde.

Als we de foto,s goed bekijken zien we de schaduw zowel het licht op tijdsvakken schijnen welke in dagen in uren en in maanden zowel jaren zichtbaar waren, elke baan telde de dagen in weken van 8 en maanden van 13 door welke gekoppeld werden aan dezelfde tijdsbestekken die de farao,s gebruikten met hun piramide complexen en sfinx..

Als je goed de afbeelding bestuurd zie je de dag door middel van ronding weergegeven in de bovenant van het pantheongebouw, meestal was het de reflectie welke door de koperen rand werd weergeven welke de echte tijd weergaf.

Bij nadere bestudering van deze gebouwen zijn we tot erg groot besef gekomen dat 2012 niet zal gaan bestaan maar dat deze periode de geschiedenis in zal gaan als grote vernieuwing en nieuwe technieken welke wederom door de rampen in zeer grote stroomversnellingen ontwikkeld zullen gaan worden.

Met name de pantheons waren wereldwijd gebouwd op de lijnen van het pentagram welke dan weer exact gekoppeld was aan het seizoen de windrichting de opkomst en ondergang van de zon allen exact weergegeven in het plaffond en vloeren van deze pantheons en hun voorpleinen, ook daar werd de tijd nogmaals weergegeven door de schaduw van de obelisk te gebruiken als echte tijdswaarnemingen, de ringen op het plein voor de pantheons en bijvoorbeeld sintpieter Rome geven overduidelijk de schaduw aan van het echte tijdswaarnemen van licht zowel schaduw EN HUN REFlectie...

met liefdevolle groet groet ik u,

Rene van den Brink