Saturday, March 31, 2007

tja opwarming aarde inderdaad geen schuld door mensheid maar is puur natuurlijk proces magnetische ompoling aarde

Klimaat-alarm een leugen?

AMSTERDAM - CO2 is helemaal niet de reden dat de aarde opwarmt. De Duitse Bild heeft samen met een kwaliteitskrant de aanval ingezet tegen klimaatdeskundigen die ons een complex en uit de auto aan het praten zijn. De krant vraagt zich af of er geen sprake is van een 'klimaatleugen'


En ook de doodserieuze krant Frankfurter Allgemeine beweert nu dat de opwarming van de aarde gewoon een natuurlijk verschijnsel is. De invloed van mens (en auto) is minimaal. 8000 jaar geleden was het ook aanzienlijk warmer dan nu. Van 300 tot 800 was het erg koud waardoor allerlei volken naar het zuiden trokken. Door vulkaanuitbarstingen schommelt de temperatuur de laatste eeuwen nogal.

Alle auto¿s produceren wereldwijd 2.1 miljard ton CO2-gas, de mens ademt nog eens 2,5 miljard ton uit. Maximaal vier procent van de totale uitstoot komt door de mens. Oceanen en dieren zorgen voor veel meer gas. De kwaliteitskrant Frankfurter constateert: zelfs dat als alle auto¿s verboden worden, dat geen enkele invloed heeft op het klimaat'. Voorspellingen zijn volgens de deskundigen van de krant niet te doen. 'want we kunnen het weer voor de komende drie dagen niet eens voorspellen'. 'Wat nu?', vraagt Bild zich af.


An inconvenient truth


The great global warming swindle