Wednesday, March 21, 2007

All Goore ( visie komt niet overeen met voorspellingen gedaan in vele religies.)

Gore waarschuwt Congres voor opwarming aarde
AMSTERDAM - Het Amerikaanse Congres moet snel stappen ondernemen tegen de uitstoot van broeikasgassen, omdat "een ware ramp van planetaire proporties" dreigt. De voormalige Amerikaanse vice-president Al Gore, tegenwoordig milieu-activist, heeft dit woensdag gezegd voor twee commissies van het Huis van Afgevaardigden. Het is volgens Gore nog niet te laat om de klimaatverandering aan te pakken, maar dan moeten in de Verenigde Staten wel regels worden opgesteld over de uitstoot van schadelijke gassen.

Het was voor het eerst sinds januari 2001, toen Gore de presidentsverkiezingen verloor van de huidige president George Bush, dat Gore weer in het Capitool was. Gore, die volhoudt zich geen kandidaat te zullen stellen voor de komende verkiezingen, doet het desalniettemin goed in de peilingen. Hij hoeft voor de nominatie van de Democraten momenteel alleen de senatoren Hillary Clinton en Barack Obama voor zich te laten, die zich wel kandidaat gesteld hebben.

Gore, die een documentaire maakte over klimaatverandering, An inconvenient truth, adviseerde de commissieleden in het Huis woensdag de uitstoot van broeikasgassen voor 2050 met 90 procent terug te brengen. Dit kan alleen gerealiseerd worden als er een verbod komt op de bouw van nieuwe kolencentrales die niet over technologie beschikken om de schadelijke gassen op te vangen. Er moet niet worden afgewacht tot India en China zich vastleggen; de VS moeten het goede voorbeeld geven, aldus Gore. "Als de grootste economie ter wereld en de enige supermacht bevinden wij ons in de unieke positie om een probleem van deze omvang aan te pakken."

De Tsjechische president Vaclav Klaus, die voor de zitting in Washington was uitgenodigd maar niet aanwezig kon zijn, is het volslagen met Gore oneens. De grootste bedreiging voor vrede en democratie is tegenwoordig de ambitieuze milieubeweging, aldus een schriftelijke verklaring van zijn hand. Klaus, die een groot deel van zijn leven onder een repressief communistisch bewind doorbracht, zei dat het communisme is vervangen door de dreiging van de milieubestrijding. Volgens de president is er geen enkel bewijs voor dat de mens de opwarming van de aarde veroorzaakt en verkondigen mensen als Gore door de media opgeklopte, speculatieve praatjes.


Opmerking; Tsechie vergeet een grootding; ook zie ligt op een sluipende " moordenaar, een breuklijn die dwars door tsechie loopt zal binnenkort zich gaan openbaren, ook zei vergeten dat niet de mens de oorzaak is van een verandering van magnetisch veld maar dat dit een puur natuurlijk proces is en zich zal vervolgen.
gezien de toename van bevingen wereldwijd raden wij aan de voorbereidingen langzaam te treffen voldoende voedsel, water en warme kledij in huis te hebben.
wij doen geen voorspellingen maar houden zeer allert dag en nacht de seismo meters in de gaten.
De atmosfeer vertoond al vele vormen van verstoren van energievormen. dit zal net zoals de bevingen flink gaan toenemen en oplopen
.