Tuesday, May 27, 2008

Mededeling

Zoals u kunt vernemen is de laatste fase in werking getreden omtrent de magnetische ompoling van moeder aarde.

Grote bevingen zullen in samenwerking met zeer grote stormen onze moeder aarde op gaan schonen en zorgen voor een nieuw groeiproces van onze planeet aarde.

Wereldwijd zal voelbaar worden dat de trillingen van moeder aarde worden opgevoerd om haar aardplaten groots te laten verschuiven.
De zuidelijke platen zullen op de Noordelijke platen klappen welke voor grote Tsunamies zullen zorgen wereldwijd.

Jarenlang werd de kennis onderschat van de maya kalender en de andere oude geschriften waarin duidelijk werd aangegeven wat deze processen in houd.
De aarde groeit door in spiraalvormige vorm en hersteld volledig haar natuurlijke banen.

De nieuwe Noord en Nieuwe Zuid Pool zullen gevormd worden op het gedeelte New York en Australie welke aangegeven staat in de maya profetie als Vijfde zonspassage van moeder aarde.

Tegelijkertijd met het opstarten met de gerechtelijke procedures zal de ompoling gaan plaatsvinden, onverwacht en zal voor vele slachtoffers gaan zorgen omdat overheden ons niet hebben willen geloven.

Zoals u kan vernemen uit vele Aziatische bronnen is het gedeelte in Azie al reeds begonnen te herstellen en op te schonen, de aarde neemt terug wat haar toebehoord en de mens heeft het nakijken.

Virrussen en pandemien zullen grootschalig onze wereldbevolking af laten nemen de komende jaren.

Het is raadzaam de berichten erg goed te volgen omdat duidelijk aangegeven word in welke tijdsbestekken wat waar zal gaan plaatsvinden zoals eerder uitgelegd is op onze sites wereldwijd.

Een jarenlange strijd zal gewonnen gaan worden omdat zo goed als zeker de gevestigde machten groots voor het blok zullen worden gezet omdat duidelijk word dat grootschalig informatie achter is gehouden voor de bevolking van de gehele moeder aarde.

Onderschat word de grote problemen die zich zullen gaan voordoen tijdens dit proces.
Grote gebieden zoals het midden oosten zullen volledig wegzakken en terug genomen worden in moeder aarde in ettelijke seconden tijd.
Grote delen van Rusland zullen opnieuw tot moerassen gevorm worden waar tevens grote delen zullen losbreken van het Aziatische continent.

Grote delen van de Vs zullen weggeslagen worden door de grote Tsunamies die de kusten zullen raken en weg zullen vagen.
Onder andere Texas zal volledig van de kaart geveegd worden omdat ook hier de oliebronnen grootschalig in elkaar zullen zakken en hele gebieden terug zal geven aan moeder aarde.

De aarde zal nu groots aan haar proces gaan deelnemen en exact volgens de voorspellingen haar magnetische veld gaan wisselen om straks volledig nieuw haar schoonheid weer te gaan laten tonen.
De mensen die de boodschappen hebben begrepen in onder andere de lion king, Footprints en andere musicals zoals stamping zullen begrijpen maar vooral doorhebben dat we aan een vooravond staan van een wonderbaarlijk groeiproces van moeder aarde waarop wij gewezen worden op het meest natuurlijke bestaan van onze mensheid,

de Nomaad, we zullen grootschalig van onze huis en haarden worden verdreven, miljarden mensen zullen huis en haard kwijt raken binnen dit jaar.
Dee eerste klappen zullen vanuit de Oost gaan vallen zoals reeds eerder is voorspeld op onze sites, Nu zal de Westerse plaat rond Panama groots gaan schuiven.
Ook hier zal groots sprake zijn van volledig herstel van moeder aarde.

Overal zal wereldwijd waarheid de boventoon gaan krijgen, graancirkels die met opozet zijn gemaakt om mensen op dwaalsporen te krijgen, Ufowaarnemingen die grootschalig zijn gemanipulleerd door dvd en videodemontages.. alles zal naar waarheid worden openbaard en roep nogmaals op aan alle mensen dat geen enkele ufo of geloofsovertuiging u zal komen redden tijdens deze ompoling.

Het zal aan elk mens voor zich zijn de krachten en kennis te gebruiken van eigen intuitie en overlevingsdrang te willen overleven en in te zien wat de werkelijke waarheid is.

Een samenvoeging van totale uitval van onze systemen in samenwerking met wind water vuur lucht en aarde zal voor de totale chaos gaan zorgen wereldwijd.
Wij verzoeken u dan ook waar mogelijk is en waar het in uw kunnen ligt uw medemens te waarschuwen voor wat komen gaat zodat ook zij eenmaal de kans krijgen te mogen overleven.

Omdat wij ons volledig zullen moeten richten op de naderende rechtzaken zullen wij zoals reeds eerder meegedeeld is geen mededelingen doen op onze sites.
De betrokken personen zijn reeds eerder genoemd op onze site en zullen ter verantwoording worden geroepen op het gerecht.

Een duidelijke uitleg omtrent het ompolingsproces van de Vijfde zonspassage is te zien op www.ge-di-christi-re.com en de maand august 2005 in deze blog.
de grootschalige manipulatie omtrent de jaartellingen gekoppeld aan de geloofsovertuigingen zal wereldwijd voor vele vragen zorgen omdat de mensheid in zal zien dat zij grootschalig gemanipulleerd zijn.

Aan u volledig de vrije keus te willen geloven te willen zien maar vooral te willen horen wat voor u de waarheid zal inhouden, het proces wat nu in werking zal treden is onheroepelijk en word gekoppeld aan het meest groots Goddelijk plan gekoppeld aan alle voorspellingen in Bijbel Boedha Koraan Hindoe en alle andere geschriften zo ook heroglieven en mayastenen.

Onze kennis is vergaard vanuit de oudste bronnen van Moeder aarde...
Ik zou graag wensen vanuit de hoogste intenties dat het in mijn kunnen lag een ieder te mogen waarschuwen op deze aarde want wees eerlijk een ieder mens is uniek en verdient het te mogen overleven.

Ik wens en vooral uw medemens het allerbeste ziendend oog toe in het komend proces.


Ik groet u vriendelijk vanuit de hoogste intenties van de Zon de maan en de sterren,

Ge di christi re