Monday, December 10, 2007

its yust the growing proces of mother earth climate change.. NO!!!!

Vaak denken we te horen te krijgen wat waren wetenschap is maar word de juiste informatie achter gehouden omdat mensen denken iets beter te weten.
De komende maanden zal hier groots een einde aan komen doordat de grote aardschaal zal breken op de midatlantische platen.
Nog nooit is de wetenschap zo voor het blok gezet als nu gebeurd iedereen denkt het beter te weten terwijl vergeten word hoe een puur natuurlijk groeiproces van de aarde plaatsvind.
Naar mijn mening vind een groeiproces in groeistuipen plaats en zal het energieveld van de aarde wisselen nog voor het energieveld in kracht af neemt. dit is een puur natuurlijk groeiproces wat nog nooit door de mensheid is vastgelegd maar wij nu getuige van zullen worden.
Ik mag de informatie doorgeven omtrent channeling een manier waarop we kunnen "praten" met de kosmos, hierdoor word gebruikt gemaakt van het hierbovennamaals om via ons lichaam communicatie uit te voeren om te mogen waarschuwen.
Deze informatiechannelingen zijn eerder gebruikt ook met name de tijden dat de maya,s BIJNA uit stierven op een groepje na.
Wereldwijd overleefden kleine groepen mensen en dieren om zo het voortbestaan te kunnen waarborgen.
We zijn nu wederom op het punt gekomen wat wij vanuit boven noemen de 5e zonspassage, deze spiraal vormige leylijn die verbonden is met de zon en de maan door haar magnetische veld zorgt ervoor dat de aarde in een constante baan blijft liggen en een van de weinige stabiele planeten is waar leven op is waargenomen.
Echter vergeet de wetenschap een zeer groot ding, ook op andere planeten is leven waarneembaar maar is ons bewustzijnsniveau nog nieto hoog dat wij dat willen en ook kunnen beseffen.

De komende maanden zal de atlantische plaat breken en een brandende rivier zal de nieuwe stad vernielen, duizenden mensen zullen hierbij de ziel loslaten.
De zuidelijke platen zullen hier direct op reageren en zullen zorgen voor immense tsunami,s welke de vele kustgebieden over de gehele wereld zwaar zullen treffen.
bergen zullen in elkaar zakken als plumppuddingen en rivieren zullen droogvallen terwijl nieuwe gevormd zullen worden op plaatsen waar wij dachten te kunnen bewonen.
Nooit werd gecheckt op ondergrondse rivieren stelsels en de gevaren van dien.
We zullen groots getuige worden van onze eigen ondergang mits er NU geen juiste stappen worden ondernomen met name de black holes onder onze voeten onder handen te nemen, deze zullen kunnen zorgen voor de grootste aantallen in doden en gewonden omdat complete gebieden zoals met name het midden oosten in elkaar zullen klappen omdat olie en gasbronnenin elkaar zullen zakken en alles en iedereen mee zullen slepen de aarde in.

Ik weet dat ik met dit schrijven een doemscenario doorgeef maar wil met klem zeggen dat juist de mens is voorzien van overlevinsdrang welke op dit moment totaal niet gebruikt word omdat de grootste ziekte van de mensheid de mens in haar greep heeft NL geld..
Nog nooit zijn bizarre vertoningen getoond waarin zogenaamde wetenschappers vertellen over een opwarming van de aarde welke over totaal geen waarheden beschikt. een smeltende ijskap zal NIET zorgen voor een stijging van onze zeespiegel omdat ijs een zwaardere massa van water bevat en de regel der zwaartekracht zal gebruiken een zeeniveau niet te laten stijgen. ( probeer maar uit met een glas water vol met ijsklonten..)
Ik geloof eerder dat de aarde zich op maakt om te kantelen in tegengestelde richting waardoor de energetische velden op NIEUWE lokaties komen te liggen omdat een magnetisch veld NOOIT haar oude veld zal terughalen.
Dit is een wetenschappelijk onderzochte theorie welke in meerdere onderzoeken bewezen is.
Zo ook de theorie van de ijstijden kloppen totaal niet omdat een Pool automatisch doorschuift om zo haar energieveld te behouden ( zie opgravingen skelletten.)door deze energie te wisselen is een zeer gecontroleerde groei mogelijk waardoor de oerwouden niet alleen maar kunnen groeien en groeien maar ook op zullen schuiven net als een woestijn doet alleen zal alles in reflectie plaatsvinden.
Elke laag rond de aarde zal in spiegelbeeld of relfectie werken en zo zorgen voor wisseling van haar energieveld ALLEN IN MIN EN PLUS!!.

Ik vind het werkelijk van de zotte dat juist mensen die zich groots schuldig heben gemaakt aan klimaatproblematiek deze juist niet tot onderhandeling overgaan om deze aarde in het goede te laten keren, daarom zullen wij nu overgaan in een hogerbewustzijsproces waarin de mensheid in opstand zal gaan komen tegen dit soort personen.
Onwetendheid is iets waar de mens ZELF wat aan kan doen door middel van doorgeven van informatie, juist door deze belangrijke info voor jezelf te houden maak je je het grootste schuldig aan klimaatproblematiek zoals de weerdeskundigen op dit moment doen, in plaats van een goede samenwerking aan te gaan zitten ze elkaar juist in de haren niet zienden wat nu werkelijk gaande is.

Op dit moment is de laatste laag aan het wisselen genoemd de troposfeer, deze zal zorgen voor grootse wisseling in temperaturen de komende maanden, grote delen van de Vs en canada en ook zuidelijke landen zullen zeer zwaar gebukt gaan onder grote temperatuurwisselingen welke voor veel doden zullen zorgen omdat ook energiesystemen uit gaan vallen.
Met name de rijke landen zullen straks het zwaarst getroffen worden omdat juist deze denkt economisch zeer ontwikkeld te zijn maar totaal afhankelijk is gemaakt van computers welke JUIST zeer gevoelig zijn voor wisseling van energievelden.

Het is belangrijk de komende tijd goed voorbereid de weg op te gaan omdat ook Nederland niet zal ontkomen aan de wisseling van onze energetische velden.
Met name het hemelwater zal voor Nederland grote problemen gaan zorgen ook de rivieren waarvan de dijken opgehoogd zijn zullen zorgen voor een zeer verhoogd risico omdat de druk op deze dijken op is gevoerd en zal zorgen voor vermeerderde kans op dijkdoorbraak.
Met name Duitsland Belgie en Vele andere Europese landen zullen opbreken omdat ook hier grote breuken zullen ontstaan in de aardkost.
deze zullen zorgen voor een uiteengevallen Europa welke gekoppeld zullen worden aan Afrika in de vrom van tenen.
We zullen opschuiven naar links omdat de onderaardse aardkost deze kant op zal schuiven omdat de oceaanbodem groots naar boven zal komen. ( wederopstandig Atlantisch).

Ik wil met klem vragen rustig te blijven op momenten dat de aardkost zal breken, juist dan zal het nodig zijn je naaste te helpen, wees echter wel allert want de overlevingsdrang van de mensheid zal zorgen voor veel onrust want de grootste ziekte die de mensheid ooit gekend heeft geld, zal zorgen voor grote ongeregeldheden omdat de mensheid de waarheid zal doorgronden.

Ik zal trachten de juiste informatie op eerlijke wijze door te mogen geven, mijn channelingen staan in direct contact met GAya.

ge di christi re