Wednesday, December 12, 2007

eerste tekenen " hartaanval" wereld zichtbaar en voelbaar

In grote delen van Italie begint chaos te ontstaan na de grote stakingen van Chaufeurs.
Supermarkten klagen dat de schappen vrijwel leeg komen te liggen omdat deze niet meer bevoorraad kunnen worden, benzine stations die niet langer benzine kunnen verkopen omdat ook de pompen volledig leeg zijn.

Als we al deze perikelen koppelen met een hartaanval in ons menselijk lichaam ontdekken we een perfecte match welke de aankondiging is vasak voor een hartaanval.
Ook onze menselijke leefomgeving moet gezien worden als levensader welke " bloed" en voeding doorpomt om ons in leven te houden echter bij het verstoppen van deze aders is meestal een hartaanval de volgende stap.

Als de wetenschap eens op deze manier zou nadenken dan zouden ze een stuk dichterbij oplossingen komen omtrent klimaatproblematiek maar moet veel simpeler nagedacht worden.

Als we wereldwijd kijken naar dit zelfde fenoneem dan merkt men op dat juist plaatsen waar dit soort problemen gemeld worden ook vaak slachtoffer worden van grote dissasters..
ik denk dat de wetenschap eens iets verder moet kijken dan zijn neus lang is en naar oplossingen behoord te zoeken in plaats van wijzen met de vinger naar en mensen dingen te verwijten.

Rene van den Brink