Friday, October 19, 2007

it is yust the growing proces of mother earth ( 2012..?? is this year thrue... NO)

http://www.youtube.com/watch?v=VjgidAICoQI&mode=related&search

in deze volledig gemanipuleerde wereld probeer ik u mee te nemen naar een stukje history vanuit onze menselijke evolutie en levensprocessen.

Coninenten lagen vroeger aan elkaar vast en zijn al miljoenen jaren in bewegin doordat onze aardkost een en al een groeiend orgaan is wat zeer groots werd onderschat.
Als we terug gaan in de tijd een begrip wat ons geschonken is zullen we bewijs vinden dat de polen eerder op Europa en Zuid Amerika hebben gelegen maar dat juist de laatste eeuwen een grote verschuiving aan het plaatsvinden is van onze energetische velden.

de aarde was kleiner dus onze draaicirkel was ook sneller rondom de zon en de maan IN ONS zonnestelsel.
de maya,s hadden een telling berekend die deel uitmaakte van dit groeiend onderdeel en is helaas nooit bijgesteld doordat ook zij de menselijke bevolking volledig probeerden te manipuleren om macht uit te oefen over deze aarde met groot succes want er onstond een volledig nieuwe ziekte waar de mens niet tegen op was gewassen nl : ANGST.

angst werd iets waar de mensheid niet tegen op was gewassen en maakte deel uit van een decenia lang proces waardoor mensen moorden om zo macht uit te oefenen door angst te creeren.

er werd een wetenschap gecreerd die volledig werd beinvloed door overheden en overkoepelende machtsorganen, echter mochten ook zij niet op de hoogte zijn van een Goddelijk plan wat op dit moment volledig tot uitvoer word gebracht puur door haar aards natuurlijk proces te laten uit voeren.

Polen verschoven, continenten verplaatsen zich waardoor bewijsmateriaaL op de verkeerde plaatsen werd gezocht Atlantisch lag niet meer waar zij gelegen was maar was doorgeschoven door de grote continentverplaatsingen en de wetenschap werd op een dwaalspoor gezet door moeder NAtuur.

We vergeten als ware wetenschap terug te kijekn naar een simpel groeiproces van een moedercel die aanstalte geeft om een connectie te vormen met een andere cel net zoals de geboorte aarde heeft plaatsgevonden doordat de ZOn en de Maan een genetische verklaarbare connectie hadden gevormd en haar energie het verdere werk zouden laten verichten onze water planneet haar groeiproces te laten voltooien.

Miljoenen jaren geleden werden de kleurprocessen aan onze planeet toegevoegd en werd kleur een herkenbaar onderdeel van ons bestaan.
Om nog even terug te komen op de nieuwe ziekte Angst zal ik mogen zeggen dat niets minder waar is dan zien is creeren ofwel naapen, in ons onderbewustzijn maken we cellen aan die ervoor gaan zorgen dat wij dingen gaan creeren die wij ook daadwerkelijk waarnemen en voorgeschoteld worden.

Inderdaad maken we ons op een bewustzijnsniveau wat wij de 5e dimensie benoemen.
Deze groeiproccessen worden tot in de grootste precisie gebeurtenissen gepland die tot voor kort onmogelijk getracht werden, Wij als mens maken volledig deel uit van deze algehele verplaatsing van onze polen zonder dat we dit beseffen.
We verplaatsen planten en dieren en vooral ook mensen komen tot eenheid in taal in doen en in levenswijze.
Zoals vele gebeurtenissen beschrijven zal de macht wisselen tijdens deze wisseling in alle versie,s van leven, Dik word duin zwart word wit man word vrouw etc etc zo ook de machte van deze aarde zullenm overgenomen worden door de vrouw zonder dat ook maar enig persoon dit door zal hebben.

Ook het magnetische veld van moeder aarde zal straks ENKEL op de juiste taal reageren de taal der anglisch.

Wie weet is dit forum voor de wetenschap eens een aanzet om diepr te kijken in hun borrelglaasje want helaas voor hen is die tijd voor wetenschap voorbij en mogen hernieuwde proccessen doorgevoerd worden de mensheid te gaan redden van wederom een grote schoonmaak die puur behoord tot het groeiproces van moeder aarde, als groeiende bol zetten we uit doordat we groeien en dus ook verbreden in wind water vuur lucht en aarde, echter werd vergeten dit proces mee te rekenen in een dagelijkse telling die al voor ons voorgeschoteld ligt en enkel de JUISTE telling hervonden zal mogen worden.

De Omwenteling zal nl niet in het jaar 2012 plaatsvinden maar vele jaren eerder omdat de aarde zoals die nu gecreerd is volledig genetisch gemanipuleerd is door een zogenaamde wetenschap die dentk dat waarheid niet ALTIJD door moeder aarde overwonnen word.

WARE WETENSCHAP IS IETS DURVEN GELOVEN WAT WE NIET KUNNEN ZIEN, HOE MOEILIJK IS HET ONZE GEBOORTEWATEREN TE VERLATEN MAAR HOE MOOI ZOU HET KUNNEN ZIJN EEN VOLLEDIG NIEUWE START TE MOGEN MAKEN OP VOLLEDIGE NIEUWE GRONDEN, IK KIJK ER NAAR UIT DEZE NIEUWE GRONDEN TE MOGEN GAAN BETREDEN OMDAT DE WERELD ZOALS WIJ DIE NU KENNEN IK DIEP BETREUR OMDAT DE MENSEN BLIJVEN TOELATEN DAT MACHT IETS IS WAT DOOR ANGST IS ONTSTAAN....

ik LEEF MET LIEFDE MIJN NAAM IS WEDERGEBORENE WONENDE TE EEN EN AL MIJN PLAATS ZAL DIE UWE ZIJN.

GE DI CHRISTI RE