Monday, October 22, 2007

de sleutel der evolutie (channeling gaya21-6101821)

Mischien is het te belachelijk voor de normale wetenschap te kunnen denken dat de zon en de maan de aarde hebben voortgebracht en dat de oeroude afstammelingen dit allang wisten en ze daarom ook beiden aanbaden.
hoe moeilijk is het te denken dat celdeling ons eerste bestaansvorm is geweest en vandaar uit de evolutie is gaan ontwikkelen door te groeien en te groeien tot een steeds grotere bol zoals wij die nu zijn.

Ja dit klinkt bizar en toch vraag ik u eens dieper te gaan bekijken wat evolutie eigenlijk is...
Evolutie is dat eigenlijk niet meer dan het aan en afstoten van energie ofwel moleculen ja toch..?
een min ofwel een plus toch..
de aarde heeft nooit anders gedaan dan in deze manier te werk gaan een bacterie groeide bereikte zijn hoogtepuint ofwel top zoals wij dat noemen en werd weer hersteld tot de orde waarin zij behoorde.

Echter is het bizar inderdaad te denken dat de aarde voortgekomen is ui de gemeenschap tussen de zon en de maan, vandaar ook dat wij als moeder aarde als direct middelpunt aangeduid zijn in ons zonnestelsel.
hoe groeit een bacterie en in welke molecule vind deze plaats wel hetis allemaal een kwestie van de juiste frequentie met het juiste licht op de juiste plaats te creeren en dan ontstaat er inderdaad de chemie die voor veel mensen onwerkelijk bleek te zijn.

We hebben geleerd van ons menselijk bestaan dat als wij inderdaad uit ons jasje groeien er net zoals bij andere diersoorten wij teruggeplaats worden op de plek waar wij behoren in de evolutie.
mischien eens nader nadenken over de theorie dat een kleine groeiende bol die vroeger voortkwam uit gemeenschap tussen de zon en de maan ook wel aarde genoemd kon worden, deze planeet groeide in groeistuipen uit tot de grote en vorm zoals wij die nu kennen.
De informatie kan en mag ik ondanks dat ik ziek ben u direct doorgeven vanuit het diepste innerlijk van moeder aarde nl; GAYa, zij geeft me deze onvoorwaardelijk kennis een woord te mogen schrijven welke voor onmogelijk werd geacht maar toch bij nader onderzoek zeer goed aanneembaar verklaar kan worden MITS MEN anders naar een evolutie theorie aan gaat kijken.

de oerknal zoals wij die genoemd hebben bestond uit de samensmelting tussen de zon en de maan ( wat wij op aarde ook wel orgasme noemen) de zaadcel vind de eicel en ce chemie vind plaats, exact dezelfde vormen vinden plaats in het hele universum.

meer kan en mag ik u nog niet vrijgeven omdat een teveel aan informatie voor een ieder een overdosis kan zijn voor het menselijk brain.

ook omdat mijn menselijke conditie het niet toelaat moet ik deze channelingen kort houden.

ik ga ervan uit dat ook elk menselijk begrip van "ziek" zijn behoort tot een leerproces waarin wij ons voortbewegen op deze schitterende planeet aarde.

Welcome on planet earth

vriendelijke groet,


ge di christi re