Saturday, October 13, 2007

Groeiproces der aarde in werking gezet tijd van waarschuwen voorbij ( bewustwording van gemanipuleerde wereld)

Lieve mensen,

Uitleg magnetische ompoling aarde ( puur groeiproces der aarde, is veiligheidskap die ingebouwd is in moeder aarde om natuur te laten overleven ten aller tijde..)

we ondergaan op dit moment weer een gefuseerde fase van ons leven, de huid der moeder aarde word groots opgegeschoond zoals wij dat boven zeggen.
Mensen komen tot hoger bewustzijn en een zeer roerige en zeer dodentalrijke tijd staat voor onze deur, rivieren zullen droogvallen en wegen zoals wij dit bestempeld dachten te hebben zullen uitgroeien tot massale overvloedige waterwegen. ik kan u niets anders zeggen vanwat de dromen die bij mijn door komen sterker grootser en vooral veel intensiever zijn gaan plaatsvinden. dodentallen schieten wereldwijd met honderden tegelijk omhoog moeder aarde neemt haar plaats opnieuw in en wisselt haar magnetisch veld van waaruit zij haar krachten voort laat kruipen.

Overal wereldwijd zal voelbaar zijn welke gebieden er tot rampgebieden verklaard zullen worden miljoenen huizen die weggevaagd zullen gaan worden doordat grote stuwdammen het zullen gaan begeven doordat kleine aardbevingen die nu gaande zijn zullen zorgen voor haarscheurtjes in de vooral betonnen wanden.

Vaak heeft de mensheid getracht oplossingen te zoeken voor de klimaatproblematiek die voorspeld kon worden maar hoezeer worden paranormale gave,s onderuit getrapt en word gezien als zweverig debiel en of ketterig terwijl eigenliojk ALLE fundamenten van deze onderbouwde wereld zijn gebouwd vanuit geloof en of religie.

Was het niet zo dat de mens eerst iets moest zien en of voelen wilde zij gaan geloven dat verandering soms noodzakelijk was voor ons menselijk bestaan..

Ik geloof dat een ompoling telkens een radslag maakt in een kwadraat van het kwart we draaien volledig om zijn as en uiteindelijk schuift het magnetisch veld van moeder aarde een kwartslag om om zo haar magnetische veld te behouden.
Dit proces is nog nooit anders gewest en zo ook is Nederland of eigenlijk Europa grotendeels onderdeel geweest van wat wij de Noordpool noemden ( in onze wetenschapskringen ook wel ijstijd genoemd dit verhaal klopt echter niet omdat dit niet volgens aardsproces plaats heeft gevonden er word gegist niet zeker geweten.)
vaak werd niet begrepen wat channeling inhield wel dit is puur gebruik maken van Moeder Natuur.
Channeling is puur doorgeven van informatie die gek genoeg "binnen komt rollen" vanuit universele hulpbronnen zoals de mAya en incas dat netjes aangaven.

echter word nu overduidelijk dat de fijnheid en precisiteit van deze kalenders tot vrijwel op de seconde uitgerekend werden puur door erg goed op moeder natuur te letten.
De gaves werden al eerder gebruikt bij eerdere ompolingen ook toen werd de juiste informatie doorgespeeld naar een AANTAL personen die nieuwe coordinaten door kregen vanuit deze bovennatuurlijke universele krachten veelal worden vooral in Nederland deze personen nog Psychis paranoide verklaard omdat de gewone geneeskunde wereld daar niet over open wil staan echter word vergeten dat mits deze informatie goed gebruikt word de problemen van het klimaat tot zeer verfijnde oplossingen zouden kunnen komen ( zie de documenten omtrent Faraos en inca,s vooral de ruines zijn zichtbaar vanaf een kant beschadigd dit is veelal door grote vloedgolven gebeurd die voortkwamen omdat de aardkost uit zijn jasje ging groeien en zo aardbevingen liet plaatsvinden om het groeiproces te kunnen laten hervatten.

Wat de wetenschap van hedendaags is vergeten of eigenlijk nog beter gezegd volledig over het hoofd heeft gezien of niet heeft WILLEN zien vanwege de spirituele zijde hierbij, is dat de aarde eigenlijk een grote groeiende bol is die door vooral verandering zichzelf verbeterd en verbeterd tot in verfijning toe. echter werd nooit stilgestaan dat juist op de plaatsen waar deze aardkost zo gevoelig ligt zeer grote steden gecreerd zijn met ALLE gevaren van dien.
Keulen is gebouwd in krater van vulkaan, vrijwel geheel Italie Griekenland en Turkije zijn gesitueerd op een enorme krater van ruim 800 km groot al deze mensen staan er niet bij stil ; wat nou als deze krater eens op het punt van uitbarsten stond, wel dit moment is daar, Breuklijnen die moeten zorgen dat moeder aarde zal kunnen blijven groeien lopen ook niet Nederland onopgemerkt voorbij Net over de grens bij nedersaksen lopen breuken, dwars door Frankrijk Zwitserland Oostenrijk Tsechie delen van Afrika delen van de Vs etc etc wel het mometn is nu echter daar wat de maya al door heeft gegeven via haar kalenders en via de mayaprofetie; nl de aarde zal in een nieuw groter groeiproces gestord worden welke in snel tempo zal gaan plaatsvinden in de komende aantal maanden en jaren.
vaak werd niet bij de telling meegerekend wat de maya wel deed het groeiproces der aarde hoe kleiner de bol was hoe kleiner de draaicirkel waarin wij ons bevonden hoe groter de cirkel hoe groter de draaicirkel en daarom werd gebruik gemaakt van verschillende kalenders die totin de perfectie aangaven welk jaar welke tijd en welk tijdsbestand het WERKELIJKE NULPUNT DER AARDE zal gaan plaatsvinden, wel is al bekend dat het om een periode van enkele dagen zal gaan dat het magnetisch veld volledig stil zal komen te liggen en zal zorgen voor VOLLEDIGE chaos wereldwijd en vele vele doden.
Huizen wegen en vooral hele steden zullen ontnomen worden aan wat wij zo onze moderne wereld benoemden maar eigenlijk naar mijns inziens terugkijkend naar de perfectie van de kalenders vroeger hebben wij een stuk kennis verloren laten gaan die behoorde tot moeder natuur en niet uit te rekenen is of te vervangen is via computermoddelen en of schaalmodellen want moeder natuur werkt veelal in reflectie ofwel in spiegelbeeld.

Zoals wij al eerder aangaven in berichten geven wij een volledig Negatief reisadvies af om verre reizen te maken, de troposfeeris keihard begonnen haar energieveld om te wisselen waardoor grote botsingen worden veroorzaakt in wolk formaties die wereldwijd voor ZEER grote problemen zullen gaan zorgen.

Wij zijn druk bezig uit te rekenen wanneer het daadwerkelijke nulpunt zal gaan plaatsvinden, overduidelijk si al te kennen gegeven dat het jaar 2012 niet het werkelijke jaar is doordat wij onze jaartellingen hebben veranderd in de loop der eeuwen wat voor de mensheid als catastrofale fout gezien mag worden

een Nulpunt zal plaatsvinden op het daadwerkelijke jaar nul en niet volgens zeggen in een gemanipuleerd 2012 vergeten werd dat deze tellingen bestonden uit 13 maanden welke een maandcyclus hadden van 28 dagen de vrouwelijke mestruatie cyclus genoemd en niet zoals die ons is voorgeschoteld met name vanuit de Gregoriaanse tellingen 30 of 31 deze dagen werden er puur bijverzonnen om meer geld te verdienen en zo meer macht uit te oefenen op onze mensheid echter staan we aan de voordeur van wat wij de 5d zonspassage hebben genoemd deze passage zal zorgen voor een groter besef maar vooral voor betere natuurlijke op waarheid beruste wetenschap, na deze roerige periode zal een tijdperken aanbreken waarin vrede saamhorigheid en vooral het leren delen van kennis vooraan zal staan.

Ik verheug me de zonsopgang te zien aankomen na de afwikkeling van de vierde Zonspassage welke zal zorgen voor tijdelijk duisternis en volledige uitschakeling van ons moderne gemanipuleerde wereldje deze is echter aan het einde gekomen,

een nieuwe wereld zal herrijzen.

Vriendelijke groet,

Ge di Christi re