Monday, October 29, 2007

De groeiende polen.. ) wedergeboorte aarde ...

http://www.youtube.com/watch?v=VjgidAICoQI&mode=related&search

via deze link kunt u zien wat en daadwerkelijk groeiproces van een planeet inhoud we groeien en zetten uit maar vooral we veranderen constant.
Nooit is stil gestaan door de moderne wetenschap dat het heelal om de aarde heen draait en niet de aarde om het heelal, deze filosofie betekend inderdaad een oorlogsverklaring voor erg veel wetenschap wat niet goed onderbouwd is maar gaat uit van het meest logische en meest natuurlijke groeiproces waarin een planeet zich bevind.

Ook planeet aarde is zon planeet die zon sterke aantrekkings kracht maar ook afstotingskracht heeft dat planeten groots hierom heen draaien in ovaal vormig geheel.
vaak mocht ik dingen doorgeven die als ik ze later terug las erg logisch leken maar bij nader onderzoeken een regelrechte oorlogsverklaring was voor moderne wetenschap, wat weten we zowel was niet voor mij de vraag om te overleven maar wat Willen wij weten reste mij de vraag..

waarom werden in ALLE religies wereldwijd de zon en de maan aanbeden, waarom stonden we nog nooit stil bij het idee dat deze planeten wel eens de vader en moeder konden zijn van wat wij nu planeet aarde benoemen ach tja eens moet er een dogstar zijn zoals we dat zeggen in Zuid Afrika die dus een proces in werking zet wat nog nooit zo snel geroepen is maar de theorie is eigenlijk erg simpel; als we kijken naar de vorming van celdeling komt deze perfect overeen met de vorming van een dna profiel, als we deze linken en in grotere vormen kijken in het universum zullen we zien dat we in de toekomst kunnen gaan kijken, stormen vinden plaats in grotere vormen, ijstijden doen ook planeten zoals mars en anderen aan om hun polen te laten wisselen het energieveld te kunnen behouden.

Eens in de kwadraat jaren draait de wereld in haar as om en nestelen de polen zich in het kwadraat elk vanuit gegaan 97 % gekanteld en het groeiproces der aarde bevind zich linksom.
Als we dit groeiproces in versneld tempo zien dan merken we dat we inderdaad deel uitmaken van een grote groeiende biomassa aan bacterien die eigenlijk puur reageren op energie.

een omslagpunt zoals er al vier keer voor ons zich heeft plaatsgevonden staat nu voor de deur, de draaicirkel werd perfect berekend door onder andere maya,s die exact wisten uit te rekenen om welke tijdsbestekken een planeet om haar baan draaide en ook wisselde van haar energieveld zoals nu zal gaan gebeuren.

Overduidelijk is zichtbaar dat mensen zoals Bush absoluut NIET het beste voor hebben met onze planeet aarde en met name niet onze mensheid als we bekijken dat de VS een van de landen is die het meeste getroffen word door natuurrampen maar het minste voor natuur en klimaat wil doen.
echter liggen meerdere economische zeer groeiende landen direct op onder andere tectonische planeten en reageerd elke bacterie op een energetisch veld waar die zich opnieuw vormt want zo is overduidelijk afleesbaar geworden in de vorm van ijskristallen welke plaats op welke tijdsbestekken wat staat te gebeuren,

zweverig debiel of achterlijk NEE ik denk dat de wetenschap een stap dichterbij gekomen is van wat wij durven noemen in de toekomst kunnen kijken, het is echter aleen de vraag nog hoe lang duurt het nog voor deze mensen elkaar weten te vinden zonder elkaar tegen te spreken maar juist eens een compromie durven sluiten.

Ik ben ervan overtuigd dat als de wetenschap luisterd naar elkaar in elke en welke vorm dan ook zij alle antwoorden vind die nodig zijn te overleven de komende jaren wanneer het keerpunt plaatsvind.

volgens onze verwachtingen zal dit keerpunt de komende twee jaar moeten gaan plaatsvinden en zullen alle natuur"rampen" steeds heftigeren grootser worden naar mate dit keerpunt naderd dit is terug te lezen in eerdere keerpunten op deze aarde vernomen.

Verwacht word dat dit keerpunt een van de grootste slagvelden aan zal richten in de menselijke heugelijke geschiedenis omdat de aarde groter is geworden en met meer mensen is bevolkt.

mijn antwoord is dan ook moeder aarde of moeder GAya zal de ompoling begeleiden via channelingen en via hen de juiste coordinaten doorgeven welke plaatsen veilig zijn te verblijven tijdens deze wisselingen van de polen.

Onze verwachting is dat wij als Nederland op een nieuwe evenaarslijn komen te liggen die glooiend zal lopen over de gehele aarde waarin de polen zich zullen vormen boven op de Noordkant van de Vs ( ook ter hoogte nog van New York) en de Aziatische zuidkant.

Wat mij vreselijk zeer doet is dat het niet in mijn machte en kunnen ligt deze werelddelen te kunnen waarschuwen voor hetgeen er komen gaat.

Ge di christi re