Monday, January 22, 2007

Dit is why de overheid in Nederland achter het net vist....

Aardmagnetisme ( aardmagnetische velden hebben directe invloed op alles wat leeft zo ook op onze apparatuur)

Aardmagnetische metingen worden gedaan voor het vaststellen van de afwijking van het aardmagnetisch veld en de variaties daarin. De magnetische pool wijkt af van de geografische, we noemen deze afwijking de magnetische declinatie. Dit is van groot belang voor de koersbepaling van schepen en vliegtuigen aan de hand van een kompas.

Uit onderzoek blijkt dat deze afwijkingen samenhangen met de geologische structuur en topografie van de diepe ondergrond. Variaties in het magnetisch veld kunnen onder meer het gevolg zijn van uitbarstingen op de zon, waarbij geladen deeltjes het heelal worden ingeslingerd. De registratie van aardmagnetische gegevens is in ons land in 1849 begonnen en eind jaren tachtig van de twintigste eeuw stopgezet. Aardmagnetische metingen worden tegenwoordig nog verricht door het Koninklijk Meteorologisch Instituut (KMI) in Belgiƫ.

Mischien domme vraag maar waarom zijn deze metingen stopgezet...??
Er is overduidelijk sprake van onwetendheid omtrent een magnetische ompoling als je niet weet hoe de polen te werk gaan tja wat is dan nog wetenschap.............Wij als groep zijn compleet overtuigd dat er wel degelijk sprake is van een magnetische ompoling welke genoemd word in ALLE religieuze boeken, heroglieven zowel maya en inca kalenders omtrent keerpunt wat nadert.
Deze magnetische ompoling is met opzet stil gehouden door ONDER ANDERE de Verenigde staten om geen paniek te veroorzaken wetende dat dit het leven zal kosten van honderden miljoenen mensen wereldwijd MITS!!! WE NU INGRIJPEN KAN NOG EEN HOOP ELLENDE EN LEED VOORKOMEN WORDEN EN DE VERANTWOORDELIJKE PERSONEN OOK TOT VERANTWOORDING GEROEPEN WORDEN.