Monday, January 15, 2007

a call to change...

de oproep tot verandering...

wie denkt er niet over wie voelt zich er niet schuldig over dat de mens de hoofdoorzaak is en hoofverantwoordelijk is van AL het lijden wat hier op aarde gecreerd is.
ziektes die ontstaan zijn doordat industrien smerige goedjes in voeding hebben gestopt om zo de kosten te besparen.
ziektes die in onze bloedbanen zijn gekomen daardat wij juist de voeding die wij eten niet goed hebben gevolgd.
is het niet zo dat het vlees wat wij op ons bordje krijgen de ingredienten bevatten van de dodelijke meststoffen dei wij als mensheid toegevoegd hebben.
Het is nu aan die mensen diezelfde vraag tot verantwoording geroepen te gaan worden voor het verantwoordelijk zijn voor miljarden mensenlevens want nee niet natuur is verantwoordelijk voor de dingen dei nu gaande zijn dat zijn wij, wij als gehele mensheid die deze puinzooi op aarde gecreerd heeft.
wij zeggen "what is goes around wil comes around..............."
ook dieren zijn aardlingen en hebben net zo hard als ons het recht op een volledig normaal leven volgens de wetten der natuur. want na alle leed zal ook de dieren die gevangen zitten in vrijwel alle dierentuinen op de nieuwe gecreerde plaatsen zorgen voor verspreiding van de nieuwe genen van de nieuwe geboren aarde.

is het niet genoeg dat miljoenen mensen en dieren als proefkonijn worden voorgeschoteld omdat een handjevol mensen zich wil verrijken...
is het niet genoeg geweest dat mens en dier niet in goede harmony samen kunnen leven wel ons antwoord van boven is een overduidelijk JA.

uw nieuwe aarde word JUIST DAAROM HIER OP AARDE GECREERD OM U ALSNOG EEN TWEEDE KANS TE SCHENKEN MITS U DE KEUS EN DE WEG VAN VERANDERING INSLAAT.

WIJ ZIJN OOK AARDLINGEN EN HEBBEN OOK RECHT OP HET LEVEN, IK ROEP U OP OM DE CONNECTIE TE MAKEN DIE GEVRAAGD WORD EN DEZE BERICHTEN DOOR TE STUREN NAAR EEN IEDER DIE U KENT .

OVERLEVEN IS EEN KEUS MOEDELOOSHEID EN STIL ZITTEN TOT HET GEBEURD DAT IS DOEMDENKEN IETS OVER JE HEEN LATEN KOMEN EN EEN ANDERE WEG INSLAAN BEHOORD TOT EEN VORM VAN OVERLEVEN.

iK HEB MIJN KEUS GEMAAKT ...................



EN U.................................?