Friday, March 19, 2010

Nieuw boek Meindert Reus.. ( ondergang financiele wereld aanstaande.. ( Meindert Reus)

Wilt u deze pagina printen of kunt u deze e-mail niet goed lezen, kopieer dan onderstaande link naar uw browser.
http://nieuwsbrief.iwes.nl/index.php?id=MjE5NjI4NzM1NjAw

Het eerste boek van Meindert Reus komt uit

Met trots melden wij u dat eind mei de eerste exemplaren van Als de pinautomaten leeg blijven, geschreven door Meindert Reus, zullen verschijnen.

Dit boek is een waarschuwing voor een naderende financiële crash, wereldwijd. Anderhalf jaar geleden was het al bijna zover en kon slechts door extreme financiële ingrepen een failliet van het kapitalisme worden voorkomen. Reus toont aan dat het huidige systeem aan alle kanten rammelt en op zijn einde loopt. Hij biedt alternatieven voor een nieuwe economie die zal ontstaan als de pinautomaten voorgoed leeg zullen blijven. In feite borduurt Reus verder op de gedachten van Willem Middelkoop, één van de voorspellers van de huidige crisis. Eén van zijn theorieën betreft de totale ineenstorting van het financiële systeem.







Meindert Reus (1970) is sinds 2003 werkzaam voor de inmiddels failliete DSB-Bank en werkt daar op dit moment nog steeds. Een aantal factoren hebben hem doen beseffen dat de houdbaarheidsdatum van het huidige economische wereldsysteem verstreken is: zijn ervaring bij de DSB-Bank, de vele verre reizen die hij de afgelopen vijftien jaar gemaakt heeft en zijn intensieve onderzoek naar de vele misstanden in de maatschappij in het algemeen en de financiële sector in het bijzonder.






Bestellen

Wij kunnen u het circa 114 pagina's tellende Als de pinautomaten leeg blijven aanbieden voor de prijs van € 17,95 (exclusief verzendkosten).
Wilt u het boek bestellen? Dat kan. Binnen onze webwinkel is er een speciale pagina voor. Daar wijst alles zich vanzelf. Zodra wij uw betaling ontvangen hebben, voegen we uw bestelling toe aan onze lijst. Op het moment dat Als de pinautomaten leeg blijven van de drukpersen komt, sturen we u uw exemplaar toe.





Als de pinautomaten leeg blijven, Meindert Reus
ISBN 978-90-484-1224-2
vaste prijs € 17,95
verzendkosten per exemplaar € 2,76 (NL) € 3,96 (EU)


Deze promotiemailing wordt eenmalig verzonden. De auteur heeft alle betrokkenen hiervoor om toestemming gevraagd.