Tuesday, November 24, 2009

Weest gewaarschuwd.... ook jaartelling word gemanipuleerd.. ( genetische afwijking in tijd...).



Valt het u ook op hoe gefaked deze wereld in elkaar word gezet door vooral overheden en wetenschappers verbonden aan religieuze universiteiten...

Hoe lang houden ze nog een wereldbevolking voor de gek als mensen door hebben dat er veel meer gaande is dan men werkelijk in gedachten hield.

Op immens veel plaatsen op de wereld is het mensen die tegen deze stellingen in gingen zeer moeilijk gemaakt door hen volledig de mond proberen te snoeren MAAR is begonnen terug te vechten in de vorm van het kraken van vele computers om zo de waarheid boven water te krijgen alsnog net op tijd.

Zoals ik al reeds eerder heb vermeld zal de pole shift WEL plaatsvinden maar zal eerder gaan gebeuren dan de aangekondigde data 2012 21e December omdat de exacte datum niet overeenkwam met de maatstaven welke de Westerse tellingen aanhielden.

Dit kwam mede doordat vooral religieuze instellingen de jaartellingen dusdanig naar hun hand hebben weten te zetten door de loop der jaren heen zodat een totaal verkeerd beeld van de jaartellingen is ontstaan.

We hebben eerdere malen u uitleg gegeven op onze websites omtrent ook het verkeerd bijhouden van de jaartellingen omdat seizoenen EIGENLIJK behoren mee te schuiven om de groei van niet alleen de aarde mee te calculeren maar ook de groei van het universele systeem waaraan alles zo ook onze aarde verbonden is.

Ik ben erg blij nu te vernemen dat de grote luchtbel die zogenaam gecreerd word door vooral overheden die belang hebben in aandelen van grote banken en verzekeringsinstanties eindelijk op punt van knappen staan. Het zal dan ook kwestie van weken zijn voordat daadwerkelijk ook deze waarheid volledig boven water zal gaan komen doordat een aantal aandeelhouders uit de kast zal klappen.

Het is extreem opmerkelijk te noemen dat een overheid zich voordoet als goed leider en ZEGT dat uitkeringen teruglopen maar ondertussen mensen die ziek zijn op alle fronten proberen dwars te liggen om zo maar minder uitkeringen te hoeven uitbetalen.

Overal vandaan worden meldingen gedaan van mensen die eigenlijk te ziek zijn om te werken maar door overheids instanties op de hielen worden gezeten om maar van de uitkeringen af te komen.

Zo ontstaat een zeer gevaarlijke samenleving waar inderdaad uitkeringen mischien minder worden gegeven maar steeds meer mensen dakloos zullen raken en tussen wal en schip komen te vallen omdat juist deze groep zorg draagt voor een op het randje van de afgrond balancerende samenleving waarbij niet veel meer hoeft te gebeuren voordat een escalatie niet meer te voorkomen is.

Het valt niet alleen mij op maar velen met mij te zien hoe belachelijk veel geld gepompt word in banken en financiele instellingen, immense fouten worden gemaakt door belastingdiensten zelf maar niet worden erkend, grote fraude word gepleegd door klimaatwetenschappers allen met maar een groot doel U als GEWONE burger een schuldgevoel aan te praten omdat U niet genoeg heeft gekocht en U niet genoeg rekening had gehouden met klimaat.. enz enz.. MAAR hopelijk staat u er ook bij stil dat al in ruim in het begin van de vorige eeuw bekend was dat 0 punt energie mogelijk was om voor iedereen kosteloos energie te creeren zonder enige balast voor klimaat maar dat dit werd tegengehouden en de wetenschappers die dit uit hadden gevonden de mond werd gesnoerd met het simpele feit dat er geen geld aan te verdienen was.

Mijn gezondheid gaat al enige tijd achteruit zoals eerder gezegd mede door het dwarsliggen om op alle manieren op maar enige wijze weer op te krabbelen.

Een iedere slimmerik die de moeite zou hebben genomen de website www.ge-di-christi-re.com te hebben bestudeerd zou snel tot de conclusie zijn gekomen dat alles wat daar staat gericht is op waarheid maar enkele de ware data niet overeenkomt met de data en jaartellingen die wij als mens nu hanteren..

Naar mijn mening zijn vooral religieuze instellingen de schuldige aan het onthouden van werkelijke jaartellingen welke elk jaar op zouden moeten schuiven om zo de afwijking in tijd mee te calculeren...

Ik heb gewaarschuwd zover in mijn kunnen ligt. ik heb mogen zien en vooral mogen delen, ik heb mogen schrijven zover in mijn kunnen ligt naar buiten te brengen... het is nu echter aan u te geloven wat u wilt. overheden die u op alle fronten wijs proberen te maken dat U schuldig bent aan klimaat veranderingen of instorten van financiele markten en U op te laten draaien om nog meer de kas te spekken van personen die maar op een ding uitzijn... Geld verdienen ongeacht hoeveel mensenlevens er nog opgeofferd moeten worden...


Laat u niets meer wijsmaken het is NIET uw schuld dat klimaatveranderingen veroorzaakt zijn door de mens, WEL is het UW verantwoording te willen geloven en voor mensen Op te komen welke de nek voor u uit hebben durven te stekken en op deze manier op alle fronten gedwarsboomd worden door veelal klimaatwetenschappers en Universiteiten welke verbonden zijn aan religieus denken en vooral machtsposities gecreerd door fakeoverheden...

Als we erg goed opletten naar de werking van oude pantheons waren ze niet gericht op het VASTZETTEN van de tijd maar waren gericht op de genetische afwijking in tijd waardoor elke jaar een maand en ook seizoen mee groeide en dus eigenlijk opschoof in de graffiek zoals ik hem simpel heb aangegegeven.. de 0 schuift hier dus telkens twee vlakken op doordat de 0 ook als telling werd gebruikt.. door 0123456789 0 123456789 rond te tellen ontdek je al zeer snel dat je NOOIT op het zelfde punt uit zal komen... dit is ook de verklaring waarom 2012 niet zal plaatsvinden in 2012 zoals wij die benoemen maar EERDER zal plaatsvinden...