Sunday, October 18, 2009

Vijfde Zonpassage..



Vaak vragen we ons af waarom natuurrampen grotendeels plaatsvinden en nog trekken wij als mens vaak de schuld naar ons zelf toe zonder vaak hier enige schuld aan te hoeven hebben.

Omdat ik me toch dagelijks nog zorgen maak over het schuldgedrag wat vooral de burger word aangepraat om maar meer belastinggeld te kunnen innen kom ik nogmaals op dit onderwerp terug. Overheden en belastinginstanties zullen nu alles op alles zetten de schuldvraag bij u als mens neer te leggen terwijl er vrijwel geen schuld te behalen is in het hetgeen de burger invloed heeft op ons klimaat.



Als we de loop van de geschiedenis beter bekijken en vooral de link leggen tussen kalenders van verschillende bevolkingsgroepen wereldwijd dan ontdekt men erg snel een link van vele voorspellingen zowel beschrijvingen door de loop van de geschiedenis heen.

ALS we vooral BETER kijken naar de gezamenlijke link tussen de verschillende kalenders dan ontdekken we dat op veel plaatsen verschillende types klimaat hebben plaatsgevonden.

Juist deze manier van beter bekijken en vooral accepteren van het niet juist kloppen van veel "wetenschappelijke feiten" veelal "uitgezocht" door wetenschappers die verbonden waren aan enige vorm van religie dan merken we iets wonderbaarlijks op.

Verplaats je nu eens in de denkwijze van de aarde zelf en denk daarbij dan eens dat je de basisprincipe hebt van de nautilusvisie het rond willen doorgroeien volgens de nautilusvisie.

Op deze manier kom je snel tot de ontdekking dat vele kalenders wereldwijd gevonden hier al rekening mee hielden maar de aarde zelf vergaten.
Als de de aarde telkens in vijf delen plaatsen en dan ook direct het spiegelbeeld daarbij weergeven dan schuift de aarde dus telkens zijn energieveld een vijfde deelop telkens in spiegelbeeld..

Zodra je dan de vijf delen verdubbeld in ook maanpassage dan ontdek je de ware tellingen en ook de echte betekenis waarom onze aarde telkens "rond" wil doogroeien.

Het is voor mij extreem moeilijk te bewoorden of te beschrijven van hetgeen mij door word gegeven vanuit boven. Daar ik op veel punten geen juiste hulp heb gekregen kan ik dit ook niet nader toelichten maar de gebeurtenissen die nu gaande zijn wereldwijd zijn veelal PUUR natuur en behoren tot de normale manier waarop pole shifts plaatsvinden.

Het betreft geen opwarming der aarde of zureregen babbels maar betreft puur een verplaatsting van opnieuw klimaatzones en daarbij het creeren van nieuwe zones en groei waarvan onze aarde puur deel van uitmaakt.

Juist in het proces van grond willen groeien is voor veel wetenschappers een nieuw begrip maar bij het accepteren van dit ronde groeien van de aarde volgens nautilus dan kom je al snel tot de ontdekking dat de aarde niet rond zou zijn als zij deze manier van groei niet zou opvolgen.

laat een ding voorop staan voor de wetenschap die vooral mij jarenlang voor gek aangezien en aangeschreven heeft, het enige wat ik nu vraag is rust in mijn leven zonder het gejaag van wetenschappers op mij of derden voor het stelen van informatie.

Ik heb met deze blog slechts een boodschap achter willen laten dat geen dag meer hetzelfde zal zijn geen uur meer een uur zal zijn zoals wij aangeleerd hebben, geen wereldbeeldzal nog dat beeld tonen zoals ons dat aangeleerd is.

Laat u niet misleiden tot de schuld en of gewetensvraag of de mens de schuld is aan deze klimaatverandering, hierop zeg ik een kei en keihard nee! enkel de aardbevingen die de aarde onder ons zullen herstellen omdat de mens gedacht heeft God te kunnen evenaren en alle krachten van deze aarde door slechts een aantal personen wereldwijd te laten ontnemen, zij behoren die schuldvraag op zich te moeten nemen hoe het in hun oogleens de rest van hun leven gegroefd zal staan te zien te weten en vooral verder te kunnen leven met de wetenschap zoveel mensen de dood in te jagen door deze informatie achter te houden.

Als de mens eens samenkomt in kennisoverdracht en vooral gezamenlijke wetenschap op neutrale basis te doorgronden dan ontdek je erg snel de bedoeling achter de kalenders en de benamingen van bijvoorbeeld een pole shift, Zon en of Maanpassage..

Slechts een andere kijk op wetenschap zal de enige sleutel zijn tot overleven van deze pole shift, geen jaar, geen dag geen uur zal het aangegeven tijdstip zijn waarin alles zal plaatsvinden, de aarde groeit de aarde denkt en vooral de aarde houd rekening met de energie die wij als mens elk individu daarop afsturen..


liefdevolle groet

Re zoon van Ra

Rene van den Brink