Saturday, October 24, 2009

Het hoger plan.. Tijd...


Wat is tijd, welk begrip mogen en kunnen we daaraan koppelen.

In welke positie kunnen we tijd indelen, mogen we ermee omgaan en vooral kunnen we tijd gebruiken in ons dagelijks leven.


Wetende dat alles in het nu word afgespeeld om zo nader later fouten in te kunnen gaan delen van lessen omdat de mens door de evolutie heen leert van lessen.

we maken keuzen in ons leven, keren rechtsom, linksom lopen achteruit draaien om of rennen door zonder achterom te kijken in het leven.

Tijd tekent zich op de gezichten af van mens en manifesteerd in dier flora en fauna, ofwel ons hele zonnen en maan stelsel hang hiervan af als we het begrip tijd beter gaan bekijken in de vorm van energie welke afhankelijk is van datgene wij daarop in willen vullen.

We leren later inzien van fouten, leren opnieuw om te draaien als men later inziet een enorme fout te hebben begaan, we zijn een nieuw tijdperk ingelopen zonder dat dit beseft word door vele medemensen.

Een tijdstip van besef van leren inzien dat doorlopen in je leven niet altijd de beste oplossing is zonder zeker te weten dat keuzen die je gemaakt hebt in dit leven de juiste zullen zijn.

Door in het nu te weten en vooral te ervaren leer je inzien dat wat niet nu is ook niet later zal worden, het is de energie die wij daarop loslaten. Hoeveel gedachtenkracht zit hier achter en vooral hoeveel mensen LUISTEREN met het echte oor wat er te vertellen is vanuit boven.

Een hoger plan is al jarenlang doorgegeven vanuit boven en naderd haar voltooiing zonder dat mensen dit door hebben gehad.

De rechtzaken die erop uit lopen mij en mijn familie schuldig te verklaren voor dingen die wij zelf niet gedaan hebben neem ik voor lief, schuldig ben je pas als je wegloopt met de gedachte dat je iets gedaan hebt waarvan je zeker weet dat je dit had kunnen voorkomen of erger nog de gedachte had mensen met voorbedachte onrecht aan te doen.

Wat is schuldig als je WEET wat tijd is en WEET wat ons doel is in dit leven, hoezeer we ook van osn doel weggerukt worden en afgeleid worden hoe des te meer de boodschappen duidelijk worden die door een ware oorlogsverklaring vanuit boven via communicatie word uitgevochten.

Tijd bestaat niets meer dan uit licht geluid en trillingen, het weerkaatsen van geluid tegen de wand zal een tijdsbestek bepalen waarvan wij als mens zo graag de wetenschap willen hebben in hoeveelste seconden tijd iets plaatsvind.

En toch is dat niet aan ons te weten in welke tijdsbestekken en in welke passages exact zon en maan passages mogen plaatsvinden, Wij weten nog bij lange na niet de geheimen van moeder aarde nog de planeten nog de sterrenen lichtstelsels.

Ik weet dat ondanks alles wat mij en mijn familie zal worden aangedaan de komende rechtzaken het hoger plan toch tot uitvoer gebracht zal gaan worden en de aarde onder de aardse bouwwerken zal doen beven en zal dien sidderen.

Geen enkel wereldleider zal zich meer leider willen voelen omdat het bewustzijn van hoger niveau tot ons zal zijn en de wetenschap doorgegeven zal mogen worden voor onze volgende generaties.

Leer te weten dat tijd hetzelfde als nu is, nu is geen tijdsbestek als je ervanuit gaat dat alles om ons heen niet datgene mischien wel is waarvan jij de verwachting hebt gehad dat dat was...

Nelson Mandela, bischop Tutu en velen met mij hebben niet alleen mij de lesdoen leren dat tijd niet door ons bepaald worden bepaalde dingen tot uitvoer te laten komen.

Wat onderschat werd door vrijwel alle wereldleiders is dat gedachtenkraht grootsrer en sneller is da het begrip tijd en waarin wij kunnen beseffen dat iets komende gaat.


Enkel de wetenschap pijn een plaats te geven omdat mensen je uit hun leven deleten geeft je des te meer kracht diep van binnen te weten dat ook dit behorende is bij het hogere plan wat puur vanuit stille kracht groots tot uitvoer is gekomen.

Wat nu komen zal rest slechts de voltooiing van duizenden jaren voorbereid werk...

Tijd is geen tijd als je niet weet waar het nu uit bestaat...

Nu is niet de garantie dat het later weer nu kan zijn... we groeien en moeten door op de weg die voor ons als reis word voorgeschoteld..

de reis van het leven en de doden zal slechts pas duidelijk worden als je aan het eind van je leven terug kan kijken en dan te weten bent gekomen wat tijd eigenlijk inhoud...

Niets is dat wat jij denkt dat het is...

Wij hebben slechts het stukje mogen zien in de verste verte van vrijheid waarvan we weten dat het universum deze voor ons reeds gekeerd heeft, mensen komen in ons leven om een alarmbel te rinkelen omdat ze weten wat gaande was maar nooit wisten wat komen ging.

Een ding hebben wij allen op deze in het geheel ziende materie kleine planeet aarde een met elkaar, we zijn allemaal bewoners van deze planeet aarde en leven allen in het hier en nu...

Re en Ro zijn niet meer, niets is wat het lijkt niets is van waaruit het is gekomen..


Pas als jij weet wat het begrip tijd inhoud dan weet jij net zoveel als ik nu weet dat tijd een onderdeel is van waaruit wij behoren te leren, te weten, te zien en vooral te leren ervaren dat zelfs tijd niet datgeen was wat wij allen ooit dachten te denken..

Soms beloofd iemand je gouden bergen en potten met goud aan het einde van een regenboog maar besef je later pas dat zelfs het einde van die regenboog en de pot met goud nooit tastbaar zouden zijn in dit leven, het zou pas tastbaar worden als je beseft dat tijd plaatsvind in dit nu en je elke keuze van je leven met de wetenschap mag leven wat tijd inhoud.

Niet weten is niet dom, niet willen aanpassen niet willen luisteren en dan wegrennen dat is pas dom...


De wetenschap te mogen hebben en dienen te weten dat enkel tijd op zal lossen en dat tijd ook door mensen handen vastgezet kan worden in het hier en nu en vooral in het hiernamaals...

gedachtenkracht is mischien wel grootser dan menig persoon hier op aarde had kunnen denken...

Ik WEET dat het in ons kunnen ligt met zijn allen gezamenlijk, levend en vooral met meer kennis in ins onder en boven bewustzijn door de komende maanden heen te mogen komen ondanks wat is ons aangedaan, ondanks wat ons nog zal worden aangedaan op de komende rechtsgangen de 3e November 2009.

Er is geen aards rechter die kan beoordelen of het vastzetten van informatie in tijd niet bepaald word door het aardse maar bepaald word vanuit gedachtenkracht in de hoeveelheid die jij daarop aanstuurd.

Ik weet dat de weg die ik moest bewandelen in dit leven geen gemakkelijke weg zou worden maar wetende dat in het hiernamaals mijn weg vrijgebaand is geeft mij de innerlijke kennis van de vrede die het geschreven woord altijd heeft ingehouden..

Het is laf en zeer laag bij de grond de wetenschap te hebben welke kracht het heeft iemand te negeren en op afstand te houden omdat de kracht van het hier en nu bepalend zal zijn voor de rest in onze toekomst.

Ik geloof niet meer in het samenzijn en het samenkomen van re en Ro, ik ben helaas tot de conclusie gekomen en het daadwerkelijke feit dat alleen jij als mens individu het geluk in jezelf kan en mag vinden als je weet wat het nu inhoud.. Jij bepaald, jij kiest en vooral jij inmiddels meer weet als geen ander .....JOU hoofd is niet mijn hoofd, jou ziel is niet mijn ziel jou lichaam is niet mijn lichaam al is het nog een lenmiscate van deze aarde het bestaat uit twee verschillene lichamen, twee verschillende zielen twee verschillende hoofden met slechts eenzelfde gedachte meer niet...

met liefdevolle groet,

groet ik u

Rene van den Brink