Wednesday, October 21, 2009

Burgemeester Moskou laat chemicalien in wolken spuiten..

De burgemeester van Moskou wil chemische stoffen spuiten in de wolken om zo sneeuw te beperken in de stad moskou zelf.

Milieu organisaties zijn erg kwaad omdat de chemische stoffen ook kwaad doen aan natuur en vrijwel zeker ook voor mensen schadelijk kunnen zijn.

Ook word nu openlijk toegegeven dat tijdens de militaire parades ook chemische stoffen in de wolken worden gespoten om regenbuien te voorkomen.

Grote klimaat problematiek is dus niet aan burgers te wijten maar aan zeer onverantwoordelijke leiders die denken de macht van de Goden in handen te hebben.

het platteland in rusland is totaal niet berekend op meer sneeuwval omdat deze door de chemicalien vast worden gehouden om maar niet in de stad Moskou terecht te komen.

De burgemeester van Moskou is vrijwel zeker ook niet op de hoogte van de reeds bezig zijnde pole shift omdat ook de stad Moskou direct in het moeras zal wegzakken mits de frost lagen onder deze stad zijn ontdooid.

Ruim 21 huizenblokken per week die instorten of worden ontruimd zijn blijkbaar nog geen reden genoeg voor de leiders om wakker geschud te worden dat ze met vuur spelen..

Een vraagje aan u;

Hoe langt denkt U nog schuldig te zijn aan klimaatproblematiek, of heeft ook u door dat geld verdienen vele malen belangrijker is dan het voortbestaan van deze aarde, JUISt daarom hebben de Goden 2012, 2012 niet laten zijn... het is niets wat lijkt dat het is.. schuldig aan klimaatproblemen kan je pas zijn als het in je kunnen ligt aanpassingen door te voeren zo weinig mogelijk het klimaat te verhinderen of te belemmeren.. wereldwijd hebben niet veel mensen reeds die keuze..

Hoe enorm onverantwoordelijk de werkwijze van vele wereldleiders is blijkt maar weer eens...