Monday, September 22, 2008

Oproep manifestatie freedom not fear 11 oktober Nederland ( bron grenswetenschap.nl)

VOLKSOPSTAND "Freedom Not Fear" 2008
Op Zaterdag 11 Oktober 2008 van 12:00 tot 17:00

Volksopstand2008 een ludieke protest manifestatie tegen de privacy verloedering en de controle drift!

Op het Plein pal tegenover de tweede kamer in Den Haag.

Een dag vol ludiek protest, kunst, muziek, en vooral veel informatie waarbij een aantal sprekers de problemen rond de privacy schendende maatregelen van de afgelopen jaren zullen toelichten, en talloze organisaties informatie zullen verstrekken.

Kom daarom naar Den Haag, om te protesteren of om je te laten overtuigen dat alle privacy schendende maatregelen van de laatste jaren niets aan onze veiligheid bijdragen, maar alleen afbreuk doen aan de moeizaam door onze voorouders verworven burgerrechten, en zorgen voor het langzaam verdwijnen van onze vrijheid! Het eens zo "vrije" Nederland krijgt steeds meer kenmerken van een totalitaire staat en dat is een richting die we niet in willen slaan.


Opening: Sophie in 't Veld

Een ding staat vast, en dat is dat Sophie in 't Veld, of 'miss privacy' zoals ze ook wel genoemd wordt de aftrap van de Volksopstand zal verrichten door de openingstoespraak te houden, verder hebben we niet te vergeten de Haagse band 'So Electric' en de Amsterdamse band 'Zibabu and the bucketboyz', en Rapper Erwin Arends. Zoals beloofd staan er vele ludieke acties gepland en zal er volop informatie te vinden zijn op een heuse privacymarkt met informatie op allerlei gebied.

Mocht dat alles niet genoeg zijn kun je een van de vele workshops volgen zoals de workshop vingerafdruk kopiëren of een workshop van Loesje (ja, die van de posters) en nog veel meer leerzaams tijdens de ludieke protestmanifestatie volksopstand2008 die integraal onderdeel is van de Europese actiedag tegen de controlewaanzin "FreedomNotFear2008"

U kunt trouwens gewoon met de hele familie komen want ook aan het vermaak van de allerkleinsten is gedacht, die kunnen volop knutselen. Informatie zal er in overvloed zijn, in allerlei vormen variërend van multi-media presentaties tot workshops, boeken en pamfletten, en talloze informatie stands.




Naar Den Haag of naar de bliksem?

Het is van groot belang dat u massaal naar Den Haag komt om te demonstreren en om aan de politiek te laten weten dat u bezwaar ziet in het feit dat al uw persoonlijke telecommunicatie opgeslagen en bewaard word, of het feit dat u elk moment van de dag in de bak kunt belanden; 'omdat u geen legitimatiebewijs bij zich heeft'.

En vooral omdat u niet wil dat er zonder reden vingerafdrukken van u en uw kinderen afgenomen gaan worden ter identificatie, terwijl 'ieder kind' in staat is om deze te kopiëren. en dat men alles van ons wil weten en registreert en vervolgens deze gegevens op straat gooit of er grove fouten mee maakt, dat men 24 uur per dag weet waar u bent, wat u doet, en wat u zegt.

Wilt u dat uw veiligheid straks afhangt van onstabiele technieken die het weliswaar makkelijker maken voor onze gezagsdragers om mensen sneller te veroordelen, maar die het ook makkelijker maakt om mensen onterecht en onschuldig op te sluiten of te verbaliseren door het grote aantal 'vergissingen' van deze technieken, of dat u telkens weer van uw bed gelicht wordt of van de weg gedrukt, omdat de 'database' u nou eenmaal als 'gevaarlijk' bestempeld heeft? Dat er straks overal camera's hangen gekoppeld aan systemen die alle gegevens die er over u bekend zijn kunnen weergeven? En dat u nergens meer 'gewoon' naar toe kunt reizen zonder opeens in allerlei databases op te duiken?

....dat wilt u vast niet.

Kom daarom naar Den Haag op 11 Oktober naar het 'Plein' pal tegenover de tweede kamer tussen 12:00 en 17:00