Wednesday, September 17, 2008

De echte tijdsklok gebasseerd op de galaxy.. ( new Page ge di christi re.com pics worden toegevoegd op pages))Gebouwen als tijdsklok gebasseerd op galaxy.

Pantheon. Stone Henge allen gebouwd met overduidelijk doel de klok weer te geven van de ware tijdsoverdracht die het universum met zich mee draagt.

PAntheon genaamd gebouw dienend aan alle Goden, geeft al duidelijk aan dat wereldwijd sprake is geweest van grote verdoezeling van daadwerkelijke tijdwaarnemingen zoals onder andere het ECHTE jaar 2012.

Dat het jaar 2012 zal plaatsvinden is een ieder overtuigd ook grote onderzoekers zoals Nasa, ( zie officiele rapporten NASA 2002, nature..)Echter de vraag is het niet meer OF deze mensheid de poolshift zal overleven maar met hoevelen.

DE plaatsen die aangeven worden in onder andere de musicals zoals Lion KIng en Footprints dienen een perfect voorbeeld zoals de kerken niet hebben mogen omgaan met mensenlevens.

Nog nooit in de gehele history van ons menselijk bestaan is onze mensheid zo op een dwaalspoor gebracht dan dat zij nu leeft.

Als we wereldwijd gebouwen zeer nauwkeurig onder de loep nemen ontdekken we ook hier een directe perfecte link waarvan gebruikt gemaakt werd van de stand van de Zon Maan en de planetaria als tijdsklok.

Zo kon exact worden berekend wanneer poolshifts en grote natuurdissasters zouden plaatsvinden en konden mensen in veiligheid gebracht worden naar veiligere oorden.

Het recht echter wat de kerken ontnomen hebben om deze gebouwen om te bouwen tot kerken gebasseerd op slechts een geloof en of godsdienst zal de wereldbevolking nu zeer duur komen te staan, hele gebieden zoals Zuidelijk Europa, Midden Oosten en de kusten VS Azie en Latijns Amerika zullen dan ook volledig weggevaagd worden omdat tijdens de shiften komeetinslagen samen met het openbreken van de aardkost zullen zorgen voor immense schade maar ook tevens zullen zorgen van creatie van hemel op aarde.

Een einde zal gebracht worden aan organistaties en of overheidsinstellingen die slechts zijn gebasseerd en gefocusd op geld verdienen.

Zoals onder andere voorspeld in de mayaprofecy zal allereerst de totale financiele markt in elkaar klappen en voor onherstelbare schade zorgen bij de machten die uit oneerlijkheid hebben gehandeld.

Rekening moet echter gehouden worden dat 2012 het EINDE betekende van een telling die gebasseerd was op Mitose, Atoomvorming en de klok van de planetaria, echter heeft de wetenschap een zeer grote mistap begaan deze klok in aardse vorm bij te stellen en te willen veranderen, echter een poolshift is tot op de seconde een uitgemeten moment welke onafkeerbaar is en zal zorgen voor creatie van hemel op aarde, vrijheid voor allen.

Als u goed kijkt ziet u overduidelijk dat de STAND van de Zon ZOWEL de Maan de universele tijd aangaf.

Zoals overduidelijk te zien is op de foto,s van onder andere PAntheon Rome zijn alle lichtpoorten dichtgemetseld maar heeft de toenmalige tekenaar een overduidelijke boodschap achter willen laten voor ons als mensheid exact het licht op LAv te laten schijnen om de waarschuwing weer te geven dat de tijd waarin wij daadwerkelijk denken te leven niet overeenkomt met onze universele klok, de planetaria..

Door de stand van de Zon Zowel de Maan vast te stellen kon men exact berekenen welk jaargetijde het was welke dag en welk uur het betrof de zonne zowel maanwijzers waren zeer nauwkeurig en deden perfect werk totdat kerkelijke leiders de macht grootschalig naar zich toe gingen trekken en deze gebouwen uit hun functies hebben ontheven. ( voornamelijk 1537 paus gregorius Katholieke kerk, Kerk Vilnius Pantheon, PAntheon PAris... etc..

zo ver zal het echter niet komen omdat meegekeken is vanuit de hoogste dimmensie en de mensheid geschokt zal toezien dat er wel degelijk een bestaan van Goden aanwezig is hier op aarde..


Whe where create the Sunshine lands..