Wednesday, September 17, 2008

Atomen. Mitose en Chemie.. ( page nieuwe website ge di christi re )






Atomen en mitose basis elementen opbouw Kosmos

Als we nader de opbouw bekijken van atomen en mitose dan zien we een directe link waarin we overduidelijk een match kunnen vinden in ons gehele universum.

Er zal nog veel te onderzoeken zijn exact te weten te gaan komen welke bouwstenen nodig zijn alle elementen van het universum in kaart te gaan brengen.

Wereldwijd zal sprake zijn van grootschalige oorlogsvoeringen in gesettelde maar vooral vastgeroeste wetenschap.
Door de opbouw en vooral het gedrag van mitosevorming samen te voegen met atomen vind men de perfecte match welke slechts in het universum in veel groter perspectief gezien mag gaan worden.

Nog nooit heeft de wereldbevolking wereldwijd zo dicht bij mogen staan bij creatie van hemel op aarde.

Mitose is het gedrag vastzetten van een groeiproces zoals celdeling welke perfect gekoppeld kan worden in de bouwelementen van de kosmos.

Door telkens een element toe te voegen zal men steeds een stukje verder komen in de ontdekking van de reis in onze galaxy.

Door erg simpel de link te leggen tussen de gedragspatronen van onze leefomgeving en onze galaxy ondervind men een overduidelijk match dat alles exact op dat moment plaatsvind waarvan vastgezet en bepaald is dat dat zou moeten gebeuren.

Chemie is het nieuwe element wat aan uw aarde is toegevoegd waardoor de vrouwelijk kant plaats zal maken voor de mannelijke zijde en de vrouwelijke leiders de orde en gezagsverstoringen van uw planeet volledig zullen herstellen zonder enige vorm van machtsuitdragingen.